مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 خرداد 1400 ساعت 17:452021-06-14بين الملل

وزیر خارجه عراق وارد پایتخت قطر شد


وزیر خارجه عراق به منظور شرکت در دو نشست اضطراری وزرای خارجه کشورهای عربی ساعاتی پیش وارد دوحه، پایتخت قطر شد.

- به نقل از الفرات نیوز، فؤاد حسین وزیر خارجه عراق به منظور شرکت در دو نشست اضطراری وزرای خارجه کشورهای عربی وارد قطر شد.

بر اساس بیانیه صادر شده از سوی وزارت خارجه عراق، در جریان این نشست امور مختلف کشورهای عربی از جمله فلسطین اشغالی و مبارزات مردم این کشور علیه صهیونیست های اشغالگر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

گفتنی است، ساعاتی پیش سامح شکری وزیر خارجه مصر که حامل پیامی از جانب عبدالفتاح السیسی رییس جمهوری مصر برای تمیم بن حمد آل ثانی امیر قطر است، وارد دوحه شد.

احمد حافظ سخنگوی وزارت خارجه مصر در این باره توضیح داد که وزیر خارجه این کشور در حاشیه سفرش به دوحه در نشست مشورتی عربی که به دعوت قطر برگزار می شود، شرکت خواهد کرد.

وی هدف از این نشست را تداوم هماهنگی و مشورت در خصوص اوضاع کنونی کشورهای عربی و راه های تقویت سازوکار همکاری مشترک در برابر چالش های فزاینده ای که کشورهای عربی و منطقه با آن مواجه هستند، اعلام کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر خارجه عراق وارد پایتخت قطر شد

وزیر خارجه عراق وارد پایتخت قطر شد