مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 خرداد 1400 ساعت 11:352021-06-14ورزشي

رأی اولی های اسدآبادی هدیه می گیرند


سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان اسدآباد از اهدای هدیه به رأی اولی های این شهرستان خبر داد.

- ایسنا/همدان سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان اسدآباد از اهدای هدیه به رأی اولی های این شهرستان خبر داد.

علی جمور در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: اداره ورزش و جوانان به قید قرعه به 15 نفر از رأی اولی های این شهرستان هدیه خواهد داد که هدیه نفر اول یک دستگاه دوچرخه و هدیه بقیه برندگان تجهیزات و اقلام ورزشی خواهد بود.

وی با اشاره به مراسم قرعه کشی بعد از انتخابات تصریح کرد: رأی اولی ها می توانند با به همراه داشتن شناسنامه خود ممهور به مهر انتخابات تا سوم تیرماه به اداره ورزش مراجعه و در این قرعه کشی شرکت کنند.

جمور تعداد رأی اولی های این شهرستان را براساس آمار فرمانداری اسدآباد 1900 نفر برشمرد و خاطرنشان کرد: حضور و مشارکت رأی اولی ها در پای صندوق های رأی از نقش مؤثری در شکست توطئه های دشمنان ایران اسلامی برخوردار خواهد بود و به طور قطع رأی اولی ها با حضور پررنگ خود در پای صندوق ها بار دیگر شرنگ شکست را به دشمنان ایران عزیزمان خواهند چشاند.

وی در ادامه با اشاره به نقش سمن ها در ترغیب مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات سرنوشت ساز پیش رو بیان کرد: افرادی که به راه اندازی سمن ورزشی خیرین و نیز سمن حوزه آسیب های اجتماعی بانوان در شهرستان ع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رأی اولی های اسدآبادی هدیه می گیرند

رأی اولی های اسدآبادی هدیه می گیرند