مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 9 خرداد 1400 ساعت 05:552021-05-30سياسي

زاکانی: 9 اولویت اقتصادی را دنبال می کنیم/ «دولت و حقوقی های ناجوانمرد» سرمایه مردم را در بورس آب کردند


به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی رییس مرکز پژوهش های مجلس و نامزد انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز (یکشنبه 9 خرداد 1400)، - زاکانی: 9 اولویت اقتصادی را دنبال می کنیم/ دولت و حقوقی های ناجوانمرد سرمایه مردم را در بورس آب کردند نامزد انتخابات ریاست جمهوری دوره سیزدهم، با تشریح برنامه هایش در حوزه اقتصاد، از پیگیری 9 حوزه اصلی به عنوان اولویت های اقتصادی خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی رییس مرکز پژوهش های مجلس و نامزد انتخابات ریاست جمهوری صبح امروز (یکشنبه 9 خرداد 1400)، با حضور در رادیو اقتصاد به سوالات کارشناسان و مردم در حوزه های مختلف اقتصادی و برنامه های وی برای دولت آینده پاسخ داد.

وی با بیان اینکه دو نقطه کانونی برای توسعه اقتصادی در دولت آینده دنبال خواهد شد، اظهار داشت: این دو نقطه شامل مبارزه جدی با مفاسد اقتصادی و مبارزه با بروکراسی های مانع تولید خواهد بود.

زاکانی تصریح کرد: در حال حاضر تنها 20 درصد روند صدور مجوز ها شفاف است و 80 درصد دیگر آن غیرشفاف انجام می شود، لذا با بروکراسی اداری و تعارض منافعی که در این رابطه وجود دارد، با جدیت مبارزه خواهیم کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زاکانی: 9 اولویت اقتصادی را دنبال می کنیم/ «دولت و حقوقی های ناجوانمرد» سرمایه مردم را در بورس آب کردند

زاکانی: 9 اولویت اقتصادی را دنبال می کنیم/ «دولت و حقوقی های ناجوانمرد» سرمایه مردم را در بورس آب کردند