مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 اردیبهشت 1400 ساعت 06:202021-05-16بين الملل

رشیده طلیب: اسراییل رسانه ها را هدف قرار می دهد تا جهان جنایاتش را نبیند


نماینده فلسطینی تبار کنگره آمریکا تاکید کرد، اسراییل به دفاتر رسانه ها و خبرگزاری ها حمله می کند تا جهان شاهد جنایات جنگی اش نباشد.

- نماینده فلسطینی تبار کنگره آمریکا تاکید کرد، اسراییل به دفاتر رسانه ها و خبرگزاری ها حمله می کند تا جهان شاهد جنایات جنگی اش نباشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، چند ساعت پس از آنکه جنگنده های رژیم صهیونیستی یک برج مسکونی را در غزه منهدم کردند که در آن چند دفتر رسانه های بین المللی از جمله دفتر شبکه ماهواره ای الجزیره قطر و دفتر خبرگزاری آسوشیتدپرس آمریکا قرار داشت، رشیده طلیب، عضو فلسطینی تبار کنگره آمریکا توییت کرد: اسراییل دفاتر خبرگزاری ها و رسانه ها را هدف قرار می دهد تا جهان کشتار فلسطینی ها و جنایات جنگی را که با هدایت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر آپارتاید آن انجام می دهد، نبیند.

طلیب در ادامه نوشت: هدف این است که جهان کشتار نوزادان شیرخوار و کودکان و پدران آنها را نبیند، به این ترتیب جهانیان نمی توانند ببینند که فلسطینی ها در حال کشته شدن هستند.

رژیم صهیونیستی صبح شنبه در اردوگاه الشاطئ واقع در غرب شهر غزه مرتکب جنایتی شد و یک منزل مسکونی را بر سر ساکنان ویران کرد که در اثر آن 10 فلسطینی از جمله هشت کودک و دو زن به شهادت رسیدند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رشیده طلیب: اسراییل رسانه ها را هدف قرار می دهد تا جهان جنایاتش را نبیند

رشیده طلیب: اسراییل رسانه ها را هدف قرار می دهد تا جهان جنایاتش را نبیند