مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 25 اردیبهشت 1400 ساعت 06:352021-05-15اجتماعي

دمای زرآباد سیستان وبلوچستان به 45 درجه سلسیوس رسید


مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در شبانه روز گذشته زرآباد با دمای 45 درجه سلسیوس گرمترین شهر استان و یکی از گرمترین شهرهای کشور شد.

- ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در شبانه روز گذشته زرآباد با دمای 45 درجه سلسیوس گرمترین شهر استان و یکی از گرمترین شهرهای کشور شد.

محسن حیدری در گفت وگو با ایسنا اظهار داشت: در سه هفته اخیر 12 روز دمای هوا در دلگان به بیش از 40 درجه سلسیوس رسیده است.

وی افزود: این شهر ساحلی از ابتدای اردیبهشت تا کنون نیز چهار بار گرمترین دمای روزانه کشور را ثبت کرده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در شبانه روز گذشته بیشینه دمای هوا در تمام 19 ایستگاه هواشناسی استان به بیش از 30 درجه سلسیوس رسید و از پنج ایستگاه دمای بالای 40 درجه گزارش شد.

حیدری اضافه کرد: در 24 ساعت گذشته دمای زاهدان نیز به 32.

5 درجه سلسیوس رسید که گرمترین دمای این شهر در دو هفته اخیر است.

وی گفت: بر اساس آخرین خروجی نقشه های هواشناسی پیش بینی می شود وضعیت دمایی استان در چند روز آینده تغییر محسوسی نداشته باشد و این شرایط تکرار شود.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان ادامه داد: وزش باد شدید و گردوخاک در شمال و نوار شرقی استان نیز حداقل تا یکشنبه ادامه دارد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دمای زرآباد سیستان وبلوچستان به 45 درجه سلسیوس رسید

دمای زرآباد سیستان وبلوچستان به 45 درجه سلسیوس رسید