مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 20 اردیبهشت 1400 ساعت 10:102021-05-10اقتصادي

یک واحد تولیدی محصولات لبنی در سیستان و بلوچستان پس از 10 سال رکود به چرخه تولید بازگشت


یک واحد تولیدی شیر و فرآورده های لبنی در شهرستان زهک استان سیستان و بلوچستان که 10 سال گذشته غیرفعال بود به چرخه تولید بازگشت.

- به گزارش خبرگزاری فارس از زاهدان به نقل از روابط عمومی مدیریت شعب استان سیستان و بلوچستان، در راستای تحقق شعار سال، حمایت از تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، بازگرداندن طرح های راکد به چرخه تولید در اولویت فعالیت بانک کشاورزی استان قرار گرفت و در این راستا، طرح تولیدی شیر و فرآورده های لبنی آبادیس که به دلایل مختلف از سال 1388 غیرفعال و از چرخه تولید خارج شده بود با تغییر مدیریت واحد بار دیگر فعال شد.

ادامه فعالیت و تولید این کارخانه، با ظرفیت تولید سالانه 29450 تن انواع فرآورده های لبنی علاوه بر فراهم ساختن زمینه اشتغال مستقیم 30 نفر، نقش به سزایی در تکمیل زنجیره ارزش فرآورده های لبنی، اشتغال غیر مستقیم واحد های دامداری مولد و ایجاد درآمد روستاییان منطقه خواهد داشت و با توجه به نزدیکی به مرزهای شرقی کشور، می تواند زمینه صادرات محصولات لبنی به کشورهای شرقی همجوار را فراهم نماید.

شایان ذکر است؛ اولین محصول شرکت تحت برند (آبادیس) در هفته ی جاری در بازار شهرستان عرضه شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک واحد تولیدی محصولات لبنی در سیستان و بلوچستان پس از 10 سال رکود به چرخه تولید بازگشت

یک واحد تولیدی محصولات لبنی در سیستان و بلوچستان پس از 10 سال رکود به چرخه تولید بازگشت