مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 17 اردیبهشت 1400 ساعت 07:502021-05-07سياسي

دیداری برای گسترش زبان فارسی در پاکستان


رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد به منظور اعلام آمادگی برای حمایت و پشتیبانی از برنامه ها و بررسی راه کارهای توسعه و گسترش زبان فارسی در دانشگاه نومل با رییس گروه زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه پاکستان دیدار کرد.

- به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، در ابتدای این دیدار که در محل دانشگاه نومل انجام شد، احسان خزاعی، رایزن فرهنگی ایران در اسلام آباد گفت: برای ارائه خدمات علمی و پژوهشی به استادان و دانشجویان نومل تلاش خواهد شد تا امکانات لازم برای بهره برداری پژوهشگران حوزه زبان فارسی به ویژه استادان این دانشگاه فراهم شود.

خزاعی سپس با اشاره به جایگاه زبان فارسی در اسلام آباد گفت: زبان فارسی زبان بیگانه نیست، به ویژه در شبه قاره و کشور پاکستان که آثار زیادی در قالب نسخ خطی فارسی وجود دارد که در مرکز تحقیقات فارسی نیز نگهداری می شوند، لذا به لطف خداوند و با همت شما فارسی دوستان، امیدواریم زبان فارسی در این دانشگاه و در سراسر پاکستان بیش از پیش گسترش یابد و مورد استقبال قرار گیرد.

در ادامه محمد سفیر، رییس گروه زبان فارسی دانشگاه نومل بیان کرد: رایزنی فرهنگی ایران از گذشته با ارائه فعالیت های علمی، فرهنگی و پژوهشی خود روابط بسیار خوبی را با دانشگاه نومل مخصوصا بخش زبان و ادبیات فارسی این دانشگاه داشته است و د


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دیداری برای گسترش زبان فارسی در پاکستان

دیداری برای گسترش زبان فارسی در پاکستان