مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 اردیبهشت 1400 ساعت 10:002021-05-04اقتصادي

هدیه 500هزار تومانی بنیاد مستضعفان به ایتام کمیته امداد و بهزیستی


رییس بنیاد مستضعفان در حاشیه بازدید از خانه نوباوگان مظفری، از پرداخت 500 هزار تومانی بنیاد مستضعفان به تمام ایتام تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در سرتاسر کشور خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، صبح امروز سید پرویز فتاح با حضور در خانه نوباوگان مظفری در منطقه دروازه شمیران تهران، در حاشیه بازدید از این مرکز با اعلام این خبر اظهار کرد: امسال همچون سنوات قبل و همزمان با 21 رمضان و سالروز شهادت مولای متقیان، ابوالایتام، حضرت علی (ع)، با تخصیص 86 میلیارد تومان از سوی بنیاد مستضعفان، مبلغ 500 هزار تومان را به تمامی ایتام تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی کل کشور تقدیم کردیم.

وی افزود: بر همین اساس این مبلغ طی 2 روز گذشته به حساب بیش از 173 هزار فرزند یتیم و یا فرزند بدسرپرست تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی در سرتاسر کشور واریز شد.

به گفته فتاح این مبلغ از سوی بنیاد مستضعفان تأمین شده و از طریق کمیته امداد و بهزیستی به حساب این عزیزان واریز شده است.

رییس بنیاد مستضعفان در ادامه با تاکید بر اینکه بنیاد مستضعفان به هیچ وجه در کمک به مستضعفان و اقشار آسیب پذیر کشور مضایقه نخواهد کرد گفت: ما امروز در شرایطی هستیم که اقشار ضعیف در فشار هستند و از همین رو با توجه به مجوزی که از رهبر انقلاب اخذ کردیم، ایشان دست ما را در کمک به مردم


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هدیه 500هزار تومانی بنیاد مستضعفان به ایتام کمیته امداد و بهزیستی

هدیه 500هزار تومانی بنیاد مستضعفان به ایتام کمیته امداد و بهزیستی