مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 ساعت 10:352021-05-02بين الملل

شکایت از بازوی جنایی محمد بن سلمان در فرانسه


منابع خبری از شکایت یک سازمان حقوقی از معاون سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی در پرونده جمال خاشقجی در فرانسه خبر دادند.

- منابع خبری از شکایت یک سازمان حقوقی از معاون سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی در پرونده جمال خاشقجی در فرانسه خبر دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از ویکی لیکس سعودی، منابع خبری اعلام کردند که سازمان موسوم به مرکز حقوق بشر خلیج فارس از احمد عسیری، معاون سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی در پرونده جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی در فرانسه شکایت کرده است.

طبق این گزارش، این سازمان به اتهام نقش عسیری در شکنجه خاشقجی تا حد مرگ شکایت کرده است.

در همین حال، ولیام بوردون، وکیل وابسته به مرکز حقوق بشر خلیج فارس در این باره گفت: معاون سابق سازمان اطلاعات عربستان سعودی مسؤول نقض های جسمی و روحی صورت گرفته در حق جمال خاشقجی است.

وی افزود، دادگاه های فرانسه مجاز به رسیدگی به جرایم شکنجه هستند نه قتل و به همین دلیل مرکز حقوق بشر خلیج فارس در این شکایت بر اتهام شکنجه خاشقجی تأکید دارد نه قتل وی.

بوردون گفت: فرانسه وظیفه دارد که در صورت حضور مظنونان به شکنجه در این کشور، آنها را دستگیر کند.

عسیری احتمالاً اکنون در فرانسه اقامت دارد یا دست کم به طور منظم به اینجا می آید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شکایت از بازوی جنایی محمد بن سلمان در فرانسه

شکایت از بازوی جنایی محمد بن سلمان در فرانسه