مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 12 اردیبهشت 1400 ساعت 05:502021-05-02اقتصادي

مبارزه شیمیایی در 109 هزار هکتار مزارع گندم مازندران

مبارزه شیمیایی در 109 هزار هکتار مزارع گندم مازندران

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران از مبارزه شیمیایی با علف های هرز، آفات و بیماری ها در 109 هزار و 153 هکتار مزارع گندم استان خبر داد.

- به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جهاد کشاورزی مازندران (مازندپاج )، عبدالرحمن زاغی اظهار کرد: تاکنون با علف های هرز، آفات و بیماری ها در 109 هزار و 153 هکتار مزارع گندم استان مبارزه شیمیایی شد.

وی با بیان اینکه مبارزه با علف های هرز در 71 هزار و 386 هکتار مزارع گندم مازندران صورت گرفت، افزود: مبارزه با علف های هرز پهن برگ در 27 هزار و 524 هکتار، کشیده برگ در 33 هزار و 34 هکتار و توام (دومنظوره) در 10 هزار و 828 هکتار مزارع گندم مازندران انجام شد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: برای مبارزه با علف های هرز در مزارع گندم استان، سموم گرانستار، توفوردی، آکسیال، اتللو، آتلانتیس، پوماسوپر، تیفیس و ویکیلیس مصرف شد.

این مسوول با اشاره به اینکه تاکنون مبارزه شیمیایی با بیماری ها در 35 هزار و 321 هکتار مزارع گندم مازندران انجام شد، تصریح کرد: مبارزه با بیماری های سفیدک سطحی در 6147 هکتار، سپتوریوز برگی در 4393 هکتار، زنگ زرد در2280 هکتار، لکه خرمایی در 2821 هکتار،فوزاریوزم خوشه در 11 هزار و 715 هکتار و توام (سفیدک سطحی و سپتوریوز برگی) در 7965 هکتار مزاع گندم مازندران با استفاده از سموم تیلت و فولیکو


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مبارزه شیمیایی در 109 هزار هکتار مزارع گندم مازندران

مبارزه شیمیایی در 109 هزار هکتار مزارع گندم مازندران