مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 اردیبهشت 1400 ساعت 08:452021-04-28سياسي

75 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان استان کرمان توزیع شد


فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: در قالب قرارگاه خدمات اجتماعی جبهه انقلاب اسلامی و در دومین مرحله کمک های مومنانه در سال جدید، 75 هزار بسته معیشتی بین اقشار نیازمند و آسیب دیده از کرونا در استان کرمان توزیع می شود.

- ایسنا/کرمان فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان گفت: در قالب قرارگاه خدمات اجتماعی جبهه انقلاب اسلامی و در دومین مرحله کمک های مومنانه در سال جدید، 75 هزار بسته معیشتی بین اقشار نیازمند و آسیب دیده از کرونا در استان کرمان توزیع می شود.

سردار حسین معروفی امروز هشتم اردیبهشت ماه در رزمایش کمک مؤمنانه به مناسبت سالروز ولادت امام حسن مجتبی(علیه السلام) اظهار کرد: در قالب قرارگاه خدمات اجتماعی جبهه انقلاب اسلامی در سال 1400 دومین مرحله از کمک مؤمنانه را به صورت قرارگاهی با مشارکت تبلیغات اسلامی، کمیته امداد، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، آستان قدس رضوی، نیروی انتظامی، بانک رسالت، قرارگاه خاتم الاوصیاء، بسیج و سپاه در استان کرمان انجام می دهیم.

وی بیان کرد: امروز این قرارگاه موفق شده با مشارکت همه مجموعه ها، 75 هزار بسته معیشتی که یک رکورد در استان کرمان است را فراهم کند.

معروفی ارزش تقریبی هر بسته را 273 هزار تومان عنوان و اظهار کرد: ارزش کل بسته ها 20 میلیارد و 500 میلیون تومان و برای جامعه هدف شناسایی شده با ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

75 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان استان کرمان توزیع شد

75 هزار بسته معیشتی بین نیازمندان استان کرمان توزیع شد