مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 6 اردیبهشت 1400 ساعت 03:252021-04-26پزشكي

آغاز ترزیق واکسن به بیش از 17 هزار سالمند بالای 80 سال در زنجان

آغاز ترزیق واکسن به بیش از 17 هزار سالمند بالای 80 سال در زنجان

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: ترزیق واکسن بیش از 17 هزار و 699 سالمند بالای 80 سال در استان زنجان از هفته جاری آغاز می شود و تمهیدات لازم برای انجام این کار انجام شده است.

- به گزارش در استان همچنان روند صعودی دارد.

وی با بیان اینکه برخی از مردم کرونا را باور ندارند، اظهار کرد: مردم باید بر این امر اذعان داشته باشند که تنها راه قطع زنجیره کرونا رعایت بهداشت فردی و اجتماعی است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان به ثبت نام دریافت واکسن کوبایی و ایرانی از طریق فراخوان اشاره کرد و گفت: سه هزار و 500 نفر در این آزمایش شرکت خواهند کرد و کار آزمایی بالینی واکسن کوبایی و ایرانی طبق برنامه ریزی انجام شده 9 اردیبهشت ماه در زنجان آغاز می شود و داوطلبان این واکسن را دریافت می کنند.

قزلباش با بیان اینکه افرادی که یک بار گرفتار کرونا می شوند باز هم امکان ابتلا وجود دارد، تاکید کرد: 11 تا 15 درصد افراد دوباره دچار بیماری کرونا می شوند.

وی به برگزاری مراسم در شب های قدر اشاره کرد و ابراز داشت: نظارت بر رعایت پروتکل های بهداشتی در شب های قدر مورد تاکید ما است و نظارت ها در چند سطح از جمله از سوی مردم، اصناف و تیم های مشخص شده انجام خواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز ترزیق واکسن به بیش از 17 هزار سالمند بالای 80 سال در زنجان

آغاز ترزیق واکسن به بیش از 17 هزار سالمند بالای 80 سال در زنجان