مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 اردیبهشت 1400 ساعت 11:202021-04-24پزشكي

10 میلیون نوبت سر واکسن به دام های کرمانشاه در سال 99 انجام شد

10 میلیون نوبت سر واکسن به دام های کرمانشاه در سال 99 انجام شد

رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: 10 میلیون نوبت سر انواع واکسن به دام های این استان در سال 99 انجام شد.

- مجید همتی بعد از ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در سال گذشته 10 میلیون نوبت سر انواع واکسن شامل هاری، تب برفکی، بروسلوز، لمپی اسکین و پی پی آر در استان کرمانشاه انجام شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 14 هزار مورد مراقبت فعال و غیر فعال انواع بیماری تب برفکی، شاربن و لمپی اسکین ثبت شده است، افزود: در این مدت در استان کرمانشاه بیش از یک میلیون متر مربع جایگاه دام و بدن یک میلیون رأس دام علیه انگل های دامی سمپاشی شده است.

رییس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی دامپزشکی استان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به اقدامات ذکر شده خوشبختانه از لحاظ بیماری های دامی مشکل خاصی در این استان وجود ندارد.

همتی گفت: طبق گزارشات مرکز بهداشت استان کرمانشاه در سال 99 موارد ابتلاء انسانی بیماری تب مالت 45 درصد نسبت به سال 98 کاهش یافته است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 میلیون نوبت سر واکسن به دام های کرمانشاه در سال 99 انجام شد

10 میلیون نوبت سر واکسن به دام های کرمانشاه در سال 99 انجام شد