مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 28 فروردین 1400 ساعت 10:252021-04-17حوادث

کشف بیش از 19 تن نهاده دامی خارج از شبکه در شیروان


فرمانده نیروی انتظامی شهرستان شیروان از کشف 19.

5 تن نهاده دامی خارج از شبکه به ارزش 900 میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

- به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، سرهنگ محمد روهنا در جزییات این خبر گفت: در در پی خبر واصله مبنی بر حمل مقادیری نهاده های دامی به صورت خارج از شبکه با یک دستگاه کامیون بنز، بلافاصله موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس امنیت قرار گرفت.

وی با بیان اینکه طی هماهنگی قضایی جهت بررسی موضوع یک دستگاه خودرو کامیون بنز با شماره پلاک معلوم توقیف شد، افزود: ماموران در بازرسی از خودرو 9 و نیم تن کنجاله سویا خارج از شبکه کشف کردند.

این مقام انتظامی در ادامه خاطرنشان کرد: در بررسی بیشتر از صاحب نهاد دامی در کامیون بنز، 10تن کنجاله سویا نیز در انبار کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان شیروان با اشاره به اینکه در این زمینه یک نفر متهم دستگیر و یک دستگاه کامیون بنز توقیف، برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شد، اظهار داشت: برابر اعلام کارشناسان ارزش کالای مکشوفه 900 میلیون ریال برآورد شده است.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشف بیش از 19 تن نهاده دامی خارج از شبکه در شیروان

کشف بیش از 19 تن نهاده دامی خارج از شبکه در شیروان