موضوعات داغ: - عيسي آل كثير - وزارت امور خارجه - رييس جمهوري - مديران استقلال - ماليات بر ارزش افزوده - رييس جمهوري تونس - ريكاردو ساپينتو - كاپيتان استقلال - هوافضاي سپاه - آزمون كارشناسي ارشد - مصرف مشروب الكلي دست ساز - روح الله عباسپور - عضو كميسيون كشاورزي مولس - تيم هاي منچستريونايتد - رييس شبكه دامپزشكي سبزوار - بهرام گور - چاووشي خواني - كميته تطبيق - انتظارات از مجلس يازدهم - بسته حمايتي پرستاران - كاشت سبزيجات - شاگردان يحيي گل محمدي - وضعيت مرزها

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 23 فروردین 1400 ساعت 11:252021-04-12پزشكي

پیشنهاد ایجاد صندوق حمایت از داوطلبان در فدراسیون صلیب سرخ


پیشنهاد می کنم صندوق حمایتی در فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر برای حمایت از افراد داوطلب ایجاد شود.

- به گزارش ، پذیرای مبتلایان به این بیماری بود که توانستیم در خصوص درمان مبتلایان گام هایی را هم در کنار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برداریم.

به گفته وی، داوطلبان آموزش دیده جمعیت هلال احمر در ابتدای سال 1399 و همچنین ابتدای سال 1400 توانستند غربالگری مسافران را در خروجی برخی استان ها و مبادی ورودی مرزها با دقت و حساسیت انجام دهند.

همتی به ایجاد خانه های هلال در اقصی نقاط کشور اشاره کرد و افزود: ایجاد خانه های هلال برای آموزش مردم و ساماندهی نیروهای محلی از طرح های اساسی جمعیت هلال احمر است که براساس برنامه، مقرر شده که 38 هزار خانه هلال در مدت زمان 5 سال راه اندازی شود، تاکنون 5 هزار خانه هلال ایجاد شده و امیدوار هستیم با ارتقای کمی و کیفی خانه های هلال به یک جامعه تاب آور برسیم.

همتی تاکید کرد: پیشنهاد می کنم صندوق حمایتی در فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر برای حمایت از افراد داوطلب که در حوادث و بلایا جان خود را در راه خدمت به مردم از دست می دهند یا دچار مصدومیت هایی می شوند، ایجاد شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیشنهاد ایجاد صندوق حمایت از داوطلبان در فدراسیون صلیب سرخ

پیشنهاد ایجاد صندوق حمایت از داوطلبان در فدراسیون صلیب سرخ