مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 17 فروردین 1400 ساعت 06:302021-04-06سياسي

«تایید مشروط» لوایح FATF باعث سوءاستفاده دولت می شود/ مجمع تشخیص مراقب باشد کشور دچار بحران نشود


رییس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه «تایید مشروط» لوایح FATF باعث سوءاستفاده دولت می شود، گفت: مجمع تشخیص مراقب باشد کشور را در این مقطع حساس دچار بحران نکنیم.

- به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مردم مشهد و رییس کمیسیون اصل 90 مجلس، در جلسه علنی امروز مجلس و در تذکر شفاهی، با اشاره به بررسی دو لایحه الحاق دولت ایران به کنوانسیون جهانی مبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT) و الحاق دولت ایران به کنوانسیون مقابله با جرائم سازمان یافته فراملی (پالرمو) در نشست فردا صبح توجه داشته باشند و از مسئولیت آن شانه خالی نکنند.

وی با اشاره به مطرح شدن برخی خبرها مبنی بر تصویب مشروط این لوایح در مجمع، تصریح کرد: تایید مشروط این لوایح، قطعا زمینه سوءاستفاده دولت را (در ایام انتخابات) فراهم می کند.

رییس کمیسیون اصل 90 مجلس تاکید کرد: مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مقطع حساس، به وظیفه انقلابی و قانونی خود عمل کند و همه مراقب باشیم که کشور را با این مسائل دچار بحران نکنیم.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«تایید مشروط» لوایح FATF باعث سوءاستفاده دولت می شود/ مجمع تشخیص مراقب باشد کشور دچار بحران نشود

«تایید مشروط» لوایح FATF باعث سوءاستفاده دولت می شود/ مجمع تشخیص مراقب باشد کشور دچار بحران نشود