مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 فروردین 1400 ساعت 04:252021-04-05سياسي

اجرای مرحله دوم طرح شهید سلیمانی در ارومیه


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه گفت: مرحله دوم طرح شهید سلیمانی در ارومیهبا هدف تشدید اقدامات مقابله با ویروس کرونا و غربالگری کرونایی به صورت محله محور آغاز شده است.

- سرهنگ عیوضلو در گفت وگو با خبرنگار فارس در ارومیه، اظهار داشت:  از هجدهم اسفند ماه سال گذشته مرحله دوم اجرای محله محور آغاز شده است.

وی گفت:  4 هزار بسیجی در قالب تیم های شناسایی خانه به خانه در ارومیه مشغول غربالگری کرونایی هستند و در تمام بخش ها نیز بیش از 10 هزار بسیجی مشغول خدمت هستند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه ارومیه با اشاره به اینکه بسیجیان در طرح شهید سلیمانی در قالب چهار تیم رصد و شناسایی، حمایتی مراقبتی و نظارتی فعالیت می کنند، افزود: در این طرح تا به حال 17 هزار و 400 بیمار کرونایی شناسایی شدند.

وی ادامه داد: تامین مایحتاج بیماران کرونایی نیز توسط تیم های حمایتی بعد از شناسایی خانواده های دارای بیماران کرونا صورت می گیرد.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای مرحله دوم طرح شهید سلیمانی در ارومیه

اجرای مرحله دوم طرح شهید سلیمانی در ارومیه