مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 14 فروردین 1400 ساعت 04:052021-04-03سياسي

سپاه: عدم رعایت مقررات، دلیل تغییر سردار سعید محمد بود


سپاه نه از سعید محمد و نه از هیچ کاندیدای دیگری در انتخابات حمایت نمی کند و نخواهد کرد.

اساساً ورود سپاه و بسیج به انتخابات به طور مصداقی و حمایت از افراد و گروه ها و فهرست ها دارای منع قانونی و شرعی است.

- سردار جوانی با بیان اینکه سپاه به جدّ با ورود پاسداران به عرصه انتخابات بدون طی مراحل قانونی مخالف است، گفت: منفک کردن سعید محمد از مسئولیت فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم به دلیل همین تخلف و رعایت نکردن مقررات از سوی ایشان بوده است.

1400، سال پرتب و تاب و پر خبری به نظر می رسد؛ انتخابات حساس خرداد، عاقبت پرونده هسته ای و ماجرای رویارویی ایران و غرب در ماه های پایانی دولت حسن روحانی و.

از مختصات این سال است.

با این وجود، نامگذاری سال جدید، در ظاهر تاثیرپذیری مستقیمی از رخدادهای مهم پیش رو ندارد، اما در باطن می تواند حکم نخ تسبیحی را داشته باشد که نقطه محوری جنگ، یعنی اقتصاد را از تکانه ها در امان نگه دارد.

تولید؛ پشتیبانی ها، مانع زدایی ها محور گفت وگوی خبرگزاری فارس، با سردار یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که یکی از وظایف معاونت متبوع خود را تبیین بیانات رهبر معظّم انقلاب می داند.

جوانی معتقد است برای اینکه نامگذاری سال در کشمکش انتخابات کم رنگ نشود، باید تبدیل به گفتمان غالب بر فضای انتخابات


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سپاه: عدم رعایت مقررات، دلیل تغییر سردار سعید محمد بود

سپاه: عدم رعایت مقررات، دلیل تغییر سردار سعید محمد بود