مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 12 فروردین 1400 ساعت 12:302021-04-01پزشكي

ثبت نخستین ایثار ماندگار در زنجان


مسؤول شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان از ثبت نخستین اهدای عضو به عنوان ایثار ماندگار در زنجان با همکاری خانواده معصومه منصوری خبر داد.

- شهریار اماموردی در گفت وگو با خبرنگار فارس از محترم و بزرگوار خدابنده ای انجام خبر داد.

مسؤول شبکه فراهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان افزود: این اهدای عضو مربوط مرحومه معصومه منصوری 25 ساله که به دلیل بیماری زمینه ای در بیمارستان آیت الله موسوی زنجان بستری بود انجام شد.

وی با بیان اینکه متاسفانه بدلیل وخامت وضعیت بیماری معصومه منصوری و بعد از تایید مرگ مغزی توسط تیم تخصصی، وی برای اهدای عضو به بیمارستان سینا در تهران انتقال یافت، ادامه داد: با اهدای کلیه ها، کبد و قلب این خانم، چهار هموطن از مرگ حتمی نجات یافتند.

اماموردی با آروزی علو درجات و آرامش برای معصومه منصوری و همچنین سلامت و بهروزی برای خانواده این مرحومه افزود: فعالیت شبکه فرآهم آوری اعضای پیوندی دانشگاه با پشتیبانی و دلگرمی ریاست و معاونت درمان دانشگاه و تلاش و همت جلیلوند ریاست بیمارستان آیت الله موسوی، فوق تخصص icu، نقیبی و زراعتی، متخصص جراحی مغز و اعصاب بهروز محمدی است که سالیان متمادی تیم اهدا را همیاری و همراهی کرده اند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ثبت نخستین ایثار ماندگار در زنجان

ثبت نخستین ایثار ماندگار در زنجان