مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 9 فروردین 1400 ساعت 17:102021-03-29حوادث

حمله قلبی مرد 39 ساله در کوه صفه / منزل مسکونی درآتش سوخت


سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از حمله قلبی مرد 39 ساله در کوه صفه اصفهان خبر داد.

- فرهاد کاوه آهنگران در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به حادثه آتش سوزی در اصفهان اظهار داشت: این حادثه ساعت پنج و 50 دقیقه بامداد امروز به ستاد فرماندهی آتش نشانی اصفهان گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این حادثه در طبقه دوم منزل مسکونی در خیابان جی اتفاق افتاد، ابراز داشت: برای امدادرسانی به این حادثه نیروهای امداد و نجات از ایستگاه شماره 15 اعزام شدند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان افزود: منزل مسکونی در این حادثه در آتش سوخت اما خوشبختانه این حادثه خسارت جانی نداشت.

وی همچنین به حادثه امروز در کوه صفه نیز اشاره کرد و افزود: در این حادثه مرد 39 ساله در مسیر قله قلعه شاه دژ دچار حمله قلبی شده بود که برای امدادرسانی به این حادثه نیروهای امداد و نجات کوهستان اعزام شدند.

کاوه آهنگران با بیان اینکه این فرد پس از معاینات اورژانس این فرد به پایین کوه منتقل شد، ادامه داد: آغاز عملیات برای این حادثه ساعت هشت و 30 دقیقه بود که ساعت 11 و 45 دقیقه نیز به پایان رسید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمله قلبی مرد 39 ساله در کوه صفه / منزل مسکونی درآتش سوخت

حمله قلبی مرد 39 ساله در کوه صفه / منزل مسکونی درآتش سوخت