مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 5 فروردین 1400 ساعت 11:052021-03-25بين الملل

دیپلمات روس: بدتر شدن روابط مسکو-واشنگتن به نفع ما نیست


سفیر روسیه در آمریکا می گوید تشدید تنش ها و بدتر شدن روابط مسکو و واشنگتن در جهت منافع کشورش نیست و دو طرف باید در جهت «چالش ها و تهدیدات مشترک» تلاش کنند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سفیر روسیه در آمریکا می گوید، زوال روابط میان مسکو و واشنگتن در جهت منافع کشورش نیست.

>ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه برای مشورت به مسکو فراخوانده شده، پس از نشستی با قانون گذاران روس گفته است: من برای مشورت، تحلیل و گفت وگو درباره آینده (روابط روسیه و آمریکا) فراخوانده شدم تا ببینیم چه اقداماتی باید انجام شود تا روابط ما به طور کامل در پرتگاه قرار نگیرد.

این شرایط در جهت منافع ما نیست .

دیپلمات روس همچنین گفته است مسکو و واشنگتن وقتی برای نزاع ندارند و احتیاج به کار در جهت چالش ها و تهدیدات مشترک دارند.

روابط روسیه و آمریکا پس از آن دچار تنش شد که بایدن در پاسخ به سوال خبرنگار شبکه ای بی سی نیوز که از او پرسیده بود فکر می کند ولادیمیر پوتین قاتل است؟ ، گفت: فکر می کنم .

پوتین نیز در واکنش به این اظهارات توهین آمیز بایدن، با بیان اینکه قاتل، دیگران را قاتل می خواند؛ گفت آمریکایی ها فکر می کنند روس ها شبیه آنها هستند ولی ما ژن متفاوتی داریم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دیپلمات روس: بدتر شدن روابط مسکو-واشنگتن به نفع ما نیست

دیپلمات روس: بدتر شدن روابط مسکو-واشنگتن به نفع ما نیست