مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 فروردین 1400 ساعت 14:502021-03-22پزشكي

با افزایش بیماران مبتلا به کرونا در کرمانشاه مواجه ایم

با افزایش بیماران مبتلا به کرونا در کرمانشاه مواجه ایم

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، افزایش آمار بیماران مبتلا به کرونا در استان را نگران کننده دانست.

- ایسنا/کرمانشاه رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، افزایش آمار بیماران مبتلا به کرونا در استان را نگران کننده دانست.

دکتر محمودرضا مرادی گفت: در 24 ساعت گذشته 67 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان بستری شدند.

وی افزود: با احتساب این بیماران، تعداد بیماران کرونایی بستری به 177 نفر رسید که نشانگر افزایش 34 نفری نسب به روز قبل از آن است.

مرادی گفت: ثبت سه مورد فوت در روز اول سال نیز عدد بزرگتری را نسبت به روزها و هفته های گذشته نشان می دهد.

به گفته مرادی، آمارها و تست های انجام شده از بیماران سرپایی نشان می دهد که تعداد افراد مبتلا در میان افراد تست شده، حدودا سه برابر شده است.

وی افزود: هر چقدر تعداد بیماران سرپایی مثبت بیشتر شود، مدتی بعد خود را در افزایش بستری بیمارستان ها نشان می دهد.

وی ادامه داد: همه این آمارها نگران کننده است و می تواند نشانگر شروع احتمالی یک پیک جدید باشد .

مرادی گفت: از مردم استان می خواهم در این ایام توجه به سلامت خود را در اولویت قرار دهند و دید و بازدیدهای خود را مدیریت کنند.

وی به مردم توصیه کرد ضمن رعایت همه شیوه نامه های بهداشتی، در صورت لزوم به خروج از شهر حتما از خودرو شخصی استفاده کنند و از ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

با افزایش بیماران مبتلا به کرونا در کرمانشاه مواجه ایم

با افزایش بیماران مبتلا به کرونا در کرمانشاه مواجه ایم