مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 28 اسفند 1399 ساعت 13:252021-03-18اجتماعي

فارس من| احتمال قرار گرفتن بازارچه کیوان در لیست پروژه های بازآفرینی رشت


رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری رشت با بیان اینکه در سال 99، اعتبارات دولتی خوبی توسط شهردار رشت برای پروژه های بازآفرینی شهر جذب شد، - به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، سامانه فارس من باهدف پیگیری مستقیم مسائل و مشکلات مردم راه اندازی شده و در سریع ترین زمان به پیگیری موارد اعلامی می پردازد.

ندارند لطفا پیگیری بفرمایید .

احتمال قرار گرفتن بازارچه کیوان در لیست پروژه های بازآفرینی رشت میثم حرفت خواه امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به وضعیت بازارچه کیوان رشت اظهار کرد: این بخش از شهر در حال حاضر جزو پروژه های بازآفرینی نیست و تاکنون مطالعاتی از این بابت پیرامون آن انجام نشده است.

وی با بیان اینکه بازارچه کیوان رشت در بافت فرسوده واقع است، افزود: در سال 96 ساماندهی بازارچه کیوان با تخریب دکه های چوبی و اجرای سنگفرش به دستور شهردار وقت در دستور کار شهرداری رشت قرار گرفت.

رییس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری رشت به جذب اعتبارات دولتی پیرامون پروژه های بازآفرینی رشت اشاره کرد و گفت: در سال 99 از این محل، اعتبارات دولتی خوبی توسط شهردار رشت برای پروژه های بازآفرینی شهر جذب شد و امکان دارد در سال های آتی بازارچه کیوان نیز در لیست پروژه های بازآفرینی قرار بگیرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فارس من| احتمال قرار گرفتن بازارچه کیوان در لیست پروژه های بازآفرینی رشت

فارس من| احتمال قرار گرفتن بازارچه کیوان در لیست پروژه های بازآفرینی رشت