مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 26 اسفند 1399 ساعت 11:302021-03-16اقتصادي

افزایش 200 درصدی جوجه ریزی در مرغداری های چناران


رییس اداره تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی چناران گفت: با توجه به تامین امنیت غذایی و تقویت صنعت مرغداری در بهمن ماه سال جاری میزان جوجه ریزی در این شهرستان افزایش 200 درصدی را دربر داشته است.

- مهدی کسرایی در گفت وگو با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر 61 واحد پرورش انواع طیور از جمله 37 واحد پرورش مرغ تخمگذار، 3 واحد پرورش شترمرغ، 2 واحد پرورش بوقلمون و 19مزرعه پرورش مرغ گوشتی وجود دارد.

وی ادامه داد: در بهمن ماه سال جاری در هشت واحد مرغداری این شهرستان 325 هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است.

کسرایی در ادامه این گفت وگو از فعالیت 2 واحد خوراک دام و طیور در این شهرستان خبر داد و بیان کرد: این کارخانه ها با ظرفیت سالانه 150 هزار تن، شامل 50 هزار تن خوراک دام و 10 هزار تن خوراک آماده طیور در سال تولید می کنند.

وی مطرح کرد: با احداث و فعالیت این کارخانه ها برای 80 نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده و در راستای تولید خوراک دام یارانه ای و کنترل کیفی بازدیدهای دوره ای و نظارت مستمر توسط معاونت بهبود تولیدات دامی بر کارخانجات تولید خوراک دام و طیور استان انجام می شود.

رییس اداره تولیدات دامی مدیریت جهاد کشاورزی چناران با اشاره به توزیع 2600 تن نهاده دام و طیور بین دامداران چنارانی افزود: یکی از سیاست های حمایتی جهاد کشاورزی تخصیص یارانه به نهاده


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 200 درصدی جوجه ریزی در مرغداری های چناران

افزایش 200 درصدی جوجه ریزی در مرغداری های چناران