مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 25 اسفند 1399 ساعت 08:102021-03-15بين الملل

وزرای خارجه و دفاع آمریکا: با متحدانمان در مقابل چین می ایستیم!


وزرای خارجه و دفاع دولت بایدن در آستانه سفر به ژاپن و کره جنوبی، تحکیم رابطه با شرکای بین المللی را بهترین راه مقابله با قدرت یابی چین در منطقه راهبردی ایندوپاسیفیک عنوان کردند.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، آنتونی بلینکن و لوید آستین وزرای خارجه و دفاع آمریکا که قرار است روز دوشنبه برنامه سفر به ژاپن و کره جنوبی را آغاز کنند، با انتشار مطلبی در واشنگتن پست بر لزوم همکاری واشنگتن با متحدانش در راستای مهار چین تاکید کردند.

آنها در این نوشتار مدعی شدند: ائتلاف و اتحاد ما با دیگر کشورها چیزی است که ارتش آمریکا آن را تکثیرکنندگان قدرت می خواند.

ما با کمک هم پیمانانمان قادریم به دستاوردهای بسیار بیشتری برسیم در حالی که بدون آنها توان رسیدن به دستاوردهای کمی را داریم.

هیچ کشوری در کره زمین این شبکه بزرگ از ائتلاف ها و مشارکت ها را ندارد.

نادیده گرفتن این روابط، اشتباهی بزرگ خواهد بود و عاقلانه است که از زمان و منابع مان برای تطبیق دادن این روابط و تجدید آنها استفاده کنیم تا اطمینان حاصل کنیم که این روابط آن چنان که باید، قوی و کارآمد هستند.

وزرای خارجه و دفاع آمریکا افزودند: کار ما با ژاپن و کره جنوبی طیف گسترده ای از موضوعات متنوع را شامل می شود موضوعاتی که برای امنیت و رفاهمان و همچنین امنیت و رفاه جهان، حیاتی هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزرای خارجه و دفاع آمریکا: با متحدانمان در مقابل چین می ایستیم!

وزرای خارجه و دفاع آمریکا: با متحدانمان در مقابل چین می ایستیم!