مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 23 اسفند 1399 ساعت 21:052021-03-13حوادث

کارمند داروخانه قاتل خانم دکتر بود


19»/ ریزش معدن جان استاد را گرفت/ چاه عمیق جان جوان قزوینی را گرفت/ سرقت مسلحانه طلا فروشی در ازنا/ بازداشت شاهین سارق حرفه خودرو های تهرانی ها/ کارگر زن در آتش سوزی کارخانه سوخت/ گمشدن 5 چوپان قوچانی در برف و کولاک/ کارمند داروخانه .

- مراقب رسیدساز های جعلی باشید کلاهتان را نزنندمجرمان سایبری در هنگام خرید کالا از کسبه یا شهروندانی که کالایی را در سایت های واسط برای فروش ثبت نام کرده اند با ادعای واریز وجه به کارت فروشنده از طریق گوشی یا تبلت و نشان دادن رسید جعلی واریز، کالا را از فروشنده دریافت می کنند بدون اینکه وجهی به حساب بانکی آن ها واریز کرده باشند.

کاربران باید توجه داشته باشند که در صورت ضرورت به انجام این گونه مبادلات و دریافت وجه کالا یا خدمات به صورت کارت به کارت، نیازی به افشای اطلاعات کامل کارت نیست.

تراکنش فقط به شماره کارت نیاز دارد و نباید سایر اطلاعات کارت مانند cvv2 و تاریخ انقضاء و رمز کارت را برای افراد افشا کرد.

افراد دقت داشته باشند که پیامک بانکی کارت خود را فعال کرده و برای تأیید پرداخت ها فقط به پیامک های ارسالی از بانک توجه کنند، یا از روش هایی مانند موبایل از اطمینان دریافت پول استفاده کنند.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با اشاره دوباره به این مطلب که مجرمان سایبری با نص


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کارمند داروخانه قاتل خانم دکتر بود

کارمند داروخانه قاتل خانم دکتر بود