مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 22 اسفند 1399 ساعت 11:352021-03-12سياسي

مهم ترین مسأله در انتخابات رعایت اخلاق است/ نباید به بهانه افشاگری به دین خود آسیب زد


باید در ایام انتخابات مراقب فضای غبار آلود بود و نباید اجازه داد به بهانه افشاگری به دین آسیب زده شود.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، حجت الاسلام دکتر محمد عبادی زاده ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به در پیش بودن انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و انتخابات مهم ریاست جمهوری، اظهار کرد: مهم ترین مسأله در این میان بحث رعایت اخلاق و جلوگیری از غبارآلود شدن فضای انتخابات است تا بتوان انتخابی آگاهانه و از سر شعور رقم زد.

وی افزود: باید مراقب بود تا به بهانه افشاگری به دین ضربه وارد نشود و آخرت خودمان را به دنیای دیگران نفروشیم.

امام جمعه بندرعباس، انتخاب اصلح را یک ضرورت برای رقم زدن آینده ای مطلوب برای جامعه عنوان کرد و بیان داشت: مقایسه سوابق کاندیداها و میزان جدیت و سلامت آنها در مسیر خدمت به مردم از جمله اموری است که باید در انتخابات در کنار نگاه به برنامه ها و وعده های آنان مورد توجه قرار گیرد.

سپاه در تمامی صحنه ها در کنار مردم بوده است وی با ، با تأکید بر اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی در برگزاری مراسمات جشن های این ایام، ادامه داد: سپاه برآمده از پاسداران برومندی است که با نثار خون خویش، امنیت و اقتدار را برای ملت ایران به ارمغان آورده اند و همه ما شاهد بوده ایم که در تمامی سال های بعد از ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مهم ترین مسأله در انتخابات رعایت اخلاق است/ نباید به بهانه افشاگری به دین خود آسیب زد

مهم ترین مسأله در انتخابات رعایت اخلاق است/ نباید به بهانه افشاگری به دین خود آسیب زد