مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اسفند 1399 ساعت 12:002021-03-10اقتصادي

یک سالگی کرونا و جاماندگان همچنان منتظر!


مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار می گوید پرونده بیمه بیکاری ناشی از کرونا بسته شده و فقط 62 هزار نفر با اعتبار 92 میلیارد تومان باقی مانده اند که خزانه به حساب تأمین اجتماعی واریز کرده تا به حساب افراد واریز شود.

- مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار می گوید پرونده بیمه بیکاری ناشی از کرونا بسته شده و فقط 62 هزار نفر با اعتبار 92 میلیارد تومان باقی مانده اند که خزانه به حساب تأمین اجتماعی واریز کرده تا به حساب افراد واریز شود.

به گزارش ایسنا، به دنبال گسترش ویروس کرونا و تاثیرگذاری آن بر بسیاری از مشاغل مقرر شد که بیمه بیکاری سه ماه اسفند 1398 و فروردین و اردیبهشت 1399 به افراد بیکار شده و کارگران آسیب دیده از کرونا پرداخت شود.

بر این اساس به منظور حمایت از صنوف و کارگران آسیب دیده از کرونا، دولت مبلغ 5000 میلیارد تومان اعتبار به صندوق بیمه بیکاری اختصاص داد و وزارت کار با راه اندازی سامانه ثبت درخواست بیمه بیکاری bimebikari.

mcls.

gov.

ir از کسانی که در سه ماهه مذکور دچار بیکاری و توقف فعالیت شده بودند درخواست کرد که به سامانه مراجعه و ثبت نام کنند.

مدتی بعد به دلیل تداوم بیکاری بخشی از کارگران و تعدیل نیروهای کار در برخی کارگاهها و مجموعه ها، وزارت کار از کسانی که بیکاری آنها از ابتدای خرداد به بعد همچنان تداوم یافته خ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

یک سالگی کرونا و جاماندگان همچنان منتظر!

یک سالگی کرونا و جاماندگان همچنان منتظر!