مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 20 اسفند 1399 ساعت 09:552021-03-10اجتماعي

خرید و فروش گونه های جانوری و گیاهی وحشی ممنوع


رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند با بیان اینکه خرید و فروش گونه های جانوری و گیاهی وحشی در پایان سال ممنوع است گفت: با افراد متخلف برخورد قانونی می شود.

-  مهرداد سلگی امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در نهاوند اظهار کرد: با توجه به خریدهای غیر متعارفی که توسط برخی افراد برای شروع سال جدید صورت می گیرد، خرید و فروش هر نوع گونه های جانوری و گیاهی وحشی در روزهای پایانی سال و به ویژه در فصل بهار ممنوع بوده و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قاطع و قانونی می شود.

وی با بیان اینکه آبزیان نقش موثری در حفظ اکوسیستم طبیعی دارند گفت: صید بی رویه گونه های جانوری به ویژه جانوران کمیاب موجب انقراض و بر هم زدن شرایط طبیعی و مطلوب این گونه های جانوری خواهد شد.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان نهاوند افزود: برخی افرادفرصت طلب و سودجو با سوء استفاده از ناآگاهی مردم و با توجه ایام پایانی سال که مردم خود را برای آغاز سال جدید آماده می کنند اقدام به عرضه و فروش برخی گونه های جانوری و گیاهی وحشی در حال انقراض می کنند.

وی گفت: خرید و فروش گونه های جانوری از جمله مار آبی، لاک پشت، سمندر و گونه های گیاهی وحشی نظیر موسیر و دیگر انواع کمیاب در ایام پایانی سال و فصل بهارتوسط افرادسودجو بیشتر مشاهده می شود که این اقدام غیرقانونی و ممنوع است


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خرید و فروش گونه های جانوری و گیاهی وحشی ممنوع

خرید و فروش گونه های جانوری و گیاهی وحشی ممنوع