مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 19 اسفند 1399 ساعت 08:252021-03-09اقتصادي

توزیع روزانه مرغ گرم در بازارهای سمنان تا یک سوم افزایش می یابد


رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه استان سمنان جز یکی یا دو استانی است که نرخ مرغ را در حد نرخ های تعیین شده ستاد تنظیم بازار حفظ کرده گفت: - ایسنا/سمنان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان با بیان اینکه استان سمنان جز یکی یا دو استانی است که نرخ مرغ را در حد نرخ های تعیین شده ستاد تنظیم بازار حفظ کرده گفت: توزیع روزانه مرغ گرم در بازارهای استان تا یک سوم افزایش می یابد.

علی تشنه دل در کارگروه تنظیم بازار استان سمنان اظهار کرد: در حال حاضر روزانه قریب 40 تن گوشت مرغ گرم در بازارهای استان توزیع می شود که این رقم در ایام منتهی به آخر سال به روزانه 60 تن افزایش می یابد.

وی بر افزایش بازرسی ها تاکید و تصریح کرد: از ابتدای امسال تا کنون در حدود 60 هزار مورد بازرسی از واحدهای صنفی استان انجام شده است که نسبت به مدت مشابه آن در سال گذشته 5 درصد رشد داشته است وی ادامه داد: در این مدت و طی بازرسی های انجام شده ، چهار هزار و456 مورد پرونده ثبت شده است و پنج هزار و 127 مورد تخلف نیز محرز شده است که در مقایسه با پارسال از نظر تعداد پرونده 12 درصد و از نظر تعداد تخلف 10 درصد رشد داشته است.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان افزود: ارزش ریالی تعداد پرونده های تشکیل شده بالغ بر 3 هزار و 367 میلیارد ریال است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توزیع روزانه مرغ گرم در بازارهای سمنان تا یک سوم افزایش می یابد

توزیع روزانه مرغ گرم در بازارهای سمنان تا یک سوم افزایش می یابد