مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 12 اسفند 1399 ساعت 09:362021-03-02سياسي

به روزرسانی ادبیات و گفتمان ایثار و شهادت در کشور پیگیری می شود


مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت گفت: به روزرسانی ادبیات و گفتمان ایثار و شهادت وظیفه ای است که شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت آن را پیگیری می کند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، حجت الاسلام محمدحسن کاویانی راد ظهر امروز در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سالن یادگار امام استانداری سمنان اظهار کرد: باید برای آشنایی یک نسل با تفکر و گفتمان افرادی که بیشترین خدمت را به مردم جامعه داشته اند، تلاش شود و بگوییم که گشتیم و بهتر از شما پیدا نکردیم.

او اضافه کرد: نسلی بهتر از این نسل و جماعتی خدمتگزار تر از آنچه تا این لحظه در نظام خدمت کرده اند، پیدا نخواهد شد.

مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت گفت: ماده 63 قانون جامع خدمات ایثارگران، فرهنگی ترین ماده این قانون و نرم افزاری قوی برای تحقق این سیاست راهبردی ایجاد می کند.

کاویانی راد بیان کرد: بازتولید، صیانت و حرکت های فرهنگی در جامعه تنها بخشی از آثار این قانون ارزشمند است.

آسیب فرسایش عقبه معنوی و نظریه فرهنگ ایثار و شهادت یک دغدغه بزرگ برای کشور و یکی از تهدیدات مهم محسوب می شود.

او گفت: ما هنوز خوشبختانه جامعه به میدان آمد و صحنه های نابی همچون دوران دفاع مقدس و ایثارگری رزمندگان و مجاهدان را خلق کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

به روزرسانی ادبیات و گفتمان ایثار و شهادت در کشور پیگیری می شود

به روزرسانی ادبیات و گفتمان ایثار و شهادت در کشور پیگیری می شود