مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اسفند 1399 ساعت 13:502021-02-28حوادث

پرداخت 500 هزار تومان برای آتش زدن خودروی همسر سابق + عکس


آگاهی از دستگیری عامل حریق عمدی در محدوده جنوب غرب تهران خبر داد و گفت: مرد جوان برای انتقام گیری از همسر سابقش 2 نفر از دوستانش را اجیر کرد تا خودروی همسرش را شبانه به آتش بکشند.

- جی پلاس؛ معاون پلیس آگاهی تهران از دستگیری متهمانی خبر داد که در ازای اجرت 500 هزار تومانی خودروی همسر سابق دوست شان را به آتش کشیدند.

به گزارش ایلنا، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی از دستگیری عامل حریق عمدی در محدوده جنوب غرب تهران خبر داد و گفت: مرد جوان برای انتقام گیری از همسر سابقش 2 نفر از دوستانش را اجیر کرد تا خودروی همسرش را شبانه به آتش بکشند.

سرهنگ کارآگاه "مرتضی نثاری " بیان داشت: ساعت 3 صبح 4 آبان امسال، گزارش حریق خودرویی در منطقه جنوب تهران به پلیس و ماموران آتش نشانی اعلام و ماموران راهی محل شده و پس از اطفای حریق با صاحب خودرو که زن جوانی بود مواجه شدند.

زن جوان در تحقیقات پلیسی با بیان اینکه نمی داند چه کسی خودرویش را آتش زده، به ماموران گفت: داخل خانه خواب بودم که با صدای همسایه ها بیدار شده و متوجه آتش سوزی در خیابان شدم.

خودم را بلافاصله به خیابان رساندم و خودرو تیبای سفید رنگم را دیدم که در حال سوختن بود.

سرهنگ نثاری ادامه داد: به دنبال این آتش سوزی، کارآگاهان اداره 16 پلیس آگاهی تهران تحقیقات خود را آغاز کرده و در نخس


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت 500 هزار تومان برای آتش زدن خودروی همسر سابق + عکس

پرداخت 500 هزار تومان برای آتش زدن خودروی همسر سابق + عکس