مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 10 اسفند 1399 ساعت 10:502021-02-28فرهنگي

اثر نمایان شده در محوطه مقبره الشعرا، بقایایی از طاق زیرزمینی خانه ای قاجاری


مدیر پژوهشی اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان شرقی اثر نمایان شده در محوطه مقبره الشعرا را متعلق به بقایایی از طاق زیرزمینی خانه ای قاجاری عنوان کرد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، حسین اسماعیلی عتیق امروز در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به قدمت محوطه مقبره الشعرا وجود آثار و بقایایی از ادوار مختلف در این منطقه محتمل است، لذا به دنبال عملیات عمرانی انجام گرفته در محوطه مقبره الشعرا توسط شهرداری تبریز طی چند سال گذشته بقایای مختلفی در محوطه این مجموعه نمایان شده است.

وی در خصوص طاق نمایان شده در این مجموعه و پیرامون محوطه موزه استاد احد حسینی، گفت: این اثر، یک چشمه طاق زیرزمینی متعلق به خانه ای از دوران قاجار است که طی عملیات عمرانی نمایان شده بود و  دیوارسازی محوطه موزه در ضلع واقع شده این اثر در راستای مطالعه و بررسی بیشتر که هم اکنون در حال اجرا است، متوقف شده است.

اسماعیلی عتیق اظهار داشت: معماری قسمت های زیرین این طاق از نوع تفلیسی (تلفیق آجر و سنگ) و قسمت های فوقانی آن از نوع آجر پخته با ملات گچ است که یکی از مشخصه های معماری دوران قاجار محسوب می شود، بنابراین اظهارات منتشر شده در برخی از رسانه ها مبنی بر تعلق این بقایا به تونل های تاریخی تبریز صحت نداشته و هیچگونه مستنداتی مبنی بر وجود آثارهای تونل


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اثر نمایان شده در محوطه مقبره الشعرا، بقایایی از طاق زیرزمینی خانه ای قاجاری

اثر نمایان شده در محوطه مقبره الشعرا، بقایایی از طاق زیرزمینی خانه ای قاجاری