گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حنانه جانمحمدی؛ * در روز های جولان کرونا در سطح کشور نیاز به آب برای رعایت بهداشت فردی، بیش از پیش احساس می شود؛ - بحران جدی کم آبی در سیستان و بلوچستان / سد کمالخان؛ رویای 50 ساله افغانستان! " قطعی ناگهانی آب در زاهدان و وابستگی بیش از حد این شهر به منطقه چاه نیمه برای تامین آب که منشا آن هم از افغانستان است؛ بیانگر جدی بودن بحران کم آبی در سیستان و بلوچستان است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حنانه جانمحمدی؛ * در روز های جولان کرونا در سطح کشور نیاز به آب برای رعایت بهداشت فردی، بیش از پیش احساس می شود؛ اما متأسفانه مردم مرزدار استان استراتژیک سیستان و بلوچستان در هفته جاری برای تهیه آب شرب و مصرفی خود صف های بلند و طویلی را طی کردند و این روند هنوز هم ادامه دارد.
بروز این اتفاق در مرکز این استان یعنی شهرستان زاهدان، ما را بر آن داشت که در گزارشی به بررسی دوباره وضعیت آب آشامیدنی در سیستان و بلوچستان بپردازیم.
از پنجشنبه هفته گذشته، ماجرای قطعی ناگهانی آب در زاهدان آغاز شد و کم و بیش ادامه دارد.
کار به جایی رسید که مردم برای تهیه آب مصرفی مورد نیاز خود در مقابل جایگاه های توزیع آب شرب و حتی برخی برای خرید بسته های آب معدنی در مقابل مراکز خرید به صف ایستادند؛ البته ناگفته نماند که آب لوله کشی در شهر زاهدان فقط مصارف بهداشتی دارد و مردم شهر زاهدان سال ها است که برای تهیه آب آشامیدنی خود باید به مراکز تصفیه آب در این شهر مراجعه و با گالن آب را به منزل منتقل کنند.
هرچند که این اتفاق برای مردم محروم حاشیه و روستا شدنی نیست و در نهایت آن ها مجبور به استفاده از آب هوتگ هستند.
معین الدین سعیدی، نماینده مردم چابهار، نیکشهر، کنارک، قصرقند و دشتیاری در خصوص معضل بی آبی در استان سیستان و بلوچستان می گوید: سیستان و بلوچستان در کنار اقیانوس همچنان تشنه است، بار ها این موضوع را عنوان کرده و هر بار با اعداد و ارقامی در قالب جوابیه از طرف شرکت آب و فاضلاب پاسخ گرفته ایم، باز تکرار می کنم وا عطشای مردم سیستان و بلوچستان بلند است و این تشنگی در قالب اعداد و ارقام روی کاغذ به نام جوابیه رفع نمی شود، مردم این استان مشکل آب شرب دارند.
کلید واژه ها: سیستان و بلوچستان - بلوچستان - افغانستان - سیستان - رعایت بهداشت - کم آبی - خبرگزاری - بحران - دانشگاه - بهداشت - بحران کم آبی - جولان - استان - احساس - رعایت - کرونا - استراتژیک - نیاز - کشور - گروه - چاه نیمه - تامین آب - شهرستان - ناگهانی - وابستگی - زاهدان - آب شرب - تامین - منطقه - اتفاق