مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 بهمن 1399 ساعت 05:252021-02-17اقتصادي

افزایش 924 درصدی تزانزیت کامیون از مرز ماهیرود/معطلی در مرز نداریم


مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی بااشاره به افزایش 924 درصدی ترانزیت کامیون از مرز ماهیرود در ده ماهه سال جاری گفت: معطلی سیستماتیک بار و کامیون در مرز نداریم.

- حسن رحیمی زاده در گفت وگو با به واسطه این بیماری حتی یک روز هم تعطیلی نداشته است.

مدیرکل گمرکات خراسان جنوبی با بیان اینکه زمینه تردد کامیون ها از مرز ماهیرود یک مسئله مهم در مرز بحث ترانزیت است، اظهار کرد: در ده ماهه سال جاری پنج هزار و 231 دستگاه کامیون کالاهایی چون گردو آرکا، کود اوره، پنل خورشیدی، آرد گندم، موتورسیکلت، روغن خوراکی، سیگار، کود شیمیایی، شکر و روغن موتور را از این مرز ترانزیت کرده اند.

رحیمی زاده بیان کرد: این کامیون ها از کشورهای اندونزی، چین، ترکمنستان، هندوستان، امارات، روسیه و ترکیه از طریق گمرک ماهیرود به کشور افغانستان ترانزیت شده است که آمار آن نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد کامیون 924 درصد افزایش داشته است.

کمبود نیروی انسانی در ماهیرود وی درباره نیازهای زیرساختی مرزماهیرود افزود: زیرساخت های اصلی چون آب و برق و گاز و اینترنت در این مرز تأمین شده است و ما در شرایط فعلی با مسائلی چون کمبود نیرو رو به رو هستیم که این مشکل نیز باید حل شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش 924 درصدی تزانزیت کامیون از مرز ماهیرود/معطلی در مرز نداریم

افزایش 924 درصدی تزانزیت کامیون از مرز ماهیرود/معطلی در مرز نداریم