مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 بهمن 1399 ساعت 11:402021-02-16فرهنگي

گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایرانشناسی از مهمترین وظایف ماست


وزیر علوم از آموزش زبان فارسی به بیش از 2500 دانشجوی خارجی در کشور خبر داد و گفت: طی 40 سال اخیر حدود 300 استاد برای حدود 60 کرسی زیان فارسی به دانشگاه های مختلف اعزام کرده ایم.

- وزیر علوم از آموزش زبان فارسی به بیش از 2500 دانشجوی خارجی در کشور خبر داد و گفت: طی 40 سال اخیر حدود 300 استاد برای حدود 60 کرسی زیان فارسی به دانشگاه های مختلف اعزام کرده ایم.

به گزارش ایسنا، منصور غلامی در پیامی به پانزدهمین گردهمایی بین المللی ترویج زبان و ادب فارسی که به میزبانی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار شد، تاکید کرد:خداوند دانایی و بینایی را شکرگزارم که بار دیگر شاهد برگزاری این نشست ارزشمند و تأثیرگذار با حضور شما استادان و پژوهشگران فرزانه ایرانی و خارجی هستم.

امیدوارم اینگونه برنامه های سترگ، پرارج و پراجر علمی و فرهنگی، زمینه ساز داد و ستدهای علمی و هم فکری های روزافزون بین پژوهشگران، صاحب نظران و ادیبان برجسته ایران و جهان شود و به موضوع مهم و پرافتخار ترویج زبان و ادبیات و فرهنگ گرانمایه ایرانی، بیش از پیش یاری رساند.

همچون همیشه، از دیدگاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی، بدون تردید یکی از مهم ترین وظایف و مسئولیت های ماست و معرفی و تقویت مفاهیم والای ادبی این سرزمینِ مهرآیین، در گوشه گوشه گیتی ر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایرانشناسی از مهمترین وظایف ماست

گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایرانشناسی از مهمترین وظایف ماست