مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 بهمن 1399 ساعت 15:452021-02-09سياسي

برنامه «شکوه صبر و شکر » در امامزاده سلیمان گناوه برگزار شد


ویژه برنامه «شکوه صبر و شکر» به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر در آستان مقدس امامزاده سلیمان بن علی (ع) گناوه برگزار شد.

- گناوه- ویژه برنامه شکوه صبر و شکر به مناسبت دهه مبارک فجر با حضور مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر در آستان مقدس امامزاده سلیمان بن علی (ع) گناوه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر ، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر عصر سه شنبه در این آیین ویژه با تبریک دهه مبارک فجر و گرامیداشت یاد امام (ره) و شهدای والا مقام اظهار داشت: خداوند در قرآن کریم می فرماید که وظیفه پیامبران الهی هدایت مردم و بیرون بردن آنها از ظلمات و وارد کردن آنها به نور و نورانیت است همچنان که امام خمینی (ره) ملت ایران را از زیر چکمه های دژخیمان حکومت 2500 ساله شاهنشاهی رهایی بخشید.

حجت الاسلام محمد رضا اسماعیل پور افزود: اینکه هر سال ایام الله دهه مبارک فجر گرامی داشته می شود بر اساس این آیه شریفه و عمل به آن است که خداوند می فرماید و ذَکِّرْهُمْ بِأَیَّامِ اللَّهِ، یعنی ایام خاص خدا را یادآوری کنید.

وی گفت: ایام الله دهه فجر یادآور ی حرکت الهی امام (ره)،شهدا و ملت عظیم الشان ایران اسلامی است که دست در دست هم زیر بیرق سید الشهدا (ع) به رهبری امام راحل قیام کردند و حکومت 2500 ساله شاهنشاهی را سرنگون کردند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برنامه «شکوه صبر و شکر » در امامزاده سلیمان گناوه برگزار شد

برنامه «شکوه صبر و شکر » در امامزاده سلیمان گناوه برگزار شد