مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 بهمن 1399 ساعت 08:402021-02-06پزشكي

100 پرستار تاکنون بر اثر کرونا جان باختند / یک روز مرخصی اجباری در ماه برای پرستاران بخش های کووید 19


به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مریم حضرتی روز شنبه در نشست خبری آنلاین از محل وزارت بهداشت افزود: سال 99 سال بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم، - معاون پرستاری وزیر بهداشت گفت: از ابتدای شیوع کرونا در کشور تاکنون 100 پرستار جان خود را بر اثر این بیماری از دست دادند، 55 پرونده از این تعداد در حال بررسی است و 32 نفر آن ها به عنوان شهید خدمت تایید شدند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مریم حضرتی روز شنبه در نشست خبری آنلاین از محل وزارت بهداشت افزود: سال 99 سال بسیار سختی را پشت سر گذاشتیم، اما دستاورد های خوبی داشتیم و توانستیم به نتایج بزرگی برسیم.

یکی از آن ها قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری بود که سال 86 تصویب شده بود و با پیام رهبر معظم انقلاب در روز پرستار جان تازه گرفت و برای اجرای آن تلاش می کنیم.

وی ادامه داد: برای اجرای این قانون سه کار لازم است یکی تعیین منابع مالی، دوم نحوه تعرفه گذاری و خرید خدمت و باز توزیع آن با دستور وزیر بهداشت ابلاغ شد و معاونت پرستاری به جد پیگیری می شود با کمک بقیه معاونان، دستگاه های و سازمان نظام پرستاری بتوانیم این قانون را اجرا کنیم.

معاون پرستاری گفت: در دو سال گذشته در سال های 98 و 99 حدود 20 هزار پرستار در وزارت بهداشت استخدام شدند و در آزمون وزارت بهداشت در 24 بهمن نیز 17 هزار و 50


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

100 پرستار تاکنون بر اثر کرونا جان باختند / یک روز مرخصی اجباری در ماه برای پرستاران بخش های کووید 19

100 پرستار تاکنون بر اثر کرونا جان باختند / یک روز مرخصی اجباری در ماه برای پرستاران بخش های کووید 19