مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 15 بهمن 1399 ساعت 07:202021-02-03اجتماعي

تأمین امنیت فرزندان در آموزش برخط با اعمال تنظیمات حریم خصوصی


رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا اظهارکرد: آموزش مجازی دانش آموزان راهی است که قبل از گسترش ویروس کرونا نرفته ایم و تجربه ای از آن نداریم.

- رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا اظهارکرد: آموزش مجازی دانش آموزان راهی است که قبل از گسترش ویروس کرونا نرفته ایم و تجربه ای از آن نداریم.

ازاین رو نقش خانواده ها در آموزش مجازی دانش آموزان دوچندان است و علاوه بر نگرانی های آموزشی باید مراقب امنیت دانش آموزان نیز باشند.

به گزارش ایسنا سرهنگ دوم علی محمد رجبی در اولین روز از پویش مردمی کودکان سایبری با عنوان کودکان سایبری، کرونا و آموزش مجازی اظهارکرد: نادیده گرفته شدن موارد ساده ایمنی برای فعالیت دانش آموزان در فضای مجازی نه تنها می تواند آن ها را در دام مجرمان سایبری گرفتار کند بلکه گاهی اوقات تبعات و آسیب های جبران ناپذیری دارد.

وی فعال کردن تنظیمات امنیتی و به روز بودن ضد بدافزارهای سامانه دانش آموزان را ضروری خواند و افزود: خانواده ها به یاد داشته باشند، به روزرسانی و نصب وصله های امنیتی برنامه های آموزش برخط و سیستم عامل میزبان نباید فراموش شود.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه مدرسه چیزی بیش از فرصت های آموزشی در اختیار کودکان قرار می دهد و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تأمین امنیت فرزندان در آموزش برخط با اعمال تنظیمات حریم خصوصی

تأمین امنیت فرزندان در آموزش برخط با اعمال تنظیمات حریم خصوصی