مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 بهمن 1399 ساعت 10:152021-01-30سياسي

زیرساخت های رفاهی در بهارستان متناسب با جمعیت شهرستان نیست

زیرساخت های رفاهی در بهارستان متناسب با جمعیت شهرستان نیست

زیرساخت های رفاهی در بهارستان متناسب با جمعیت شهرستان نیست.

- بهارستان- فرماندار بهارستان گفت: زیرساخت های رفاهی در بهارستان متناسب با جمعیت شهرستان نیست.

به گزارش خبرنگار مهر ، هادی تمهیدی پیش از ظهر شنبه در نخستین جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان بهارستان با اشاره به اینکه زیرساخت های رفاهی در بهارستان مناسب جمعیت شهرستان نیست اظهار داشت: متأسفانه زیرساخت های شهرستان در تمامی زمینه ها با کمبود مواجه است و امکانات نیروی انتظامی نیز از این امر مستثنی نیست.

فرماندار شهرستان بهارستان گفت: امکانات و زیرساخت های موجود نیروی انتظامی و رفاهی متناسب جمعیت 700 هزار نفری این شهرستان نیست و ایجاد فرماندهی انتظامی در بخش های گلستان و بوستان و راه اندازی کلانتری و پاسگاه در مناطق پر تراکم جمعیتی جز درخواست های اساسی مردم و مسئولین شهرستان است.

تمهیدی با بیان اینکه شهرستان بهارستان با جمعیتی بالغ بر 700 هزار نفر دارای 4 کلانتری است گفت: از رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان می خواهیم اعتبار لازم را در زمینه احداث کلانتری جدید تخصیص دهند.

وی در ادامه عنوان داشت: بهارستان از نظر جغرافیایی کوچک ترین شهرستان استان تهران است و شبکه بهداشت در ساختمان کلینیک تخصصی شهر گلستان مستقر است و احداث ساختمان فقط 40 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

زیرساخت های رفاهی در بهارستان متناسب با جمعیت شهرستان نیست

زیرساخت های رفاهی در بهارستان متناسب با جمعیت شهرستان نیست