به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر ایمان شریفی، مدیر مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به حمایت هایی که از ایده های نوآورانه و استارتاپی دانشجویان در این مرکز می شود گفت: - " مدیر مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تیم هایی که از بطن دانشکده و دانشگاه و با تمرکز بر اولویت های این مرکز شکل بگیرند شانس بیشتری برای استفاده از امکانات و ظرفیت های فضای کار اشتراکی کارمانا در دانشگاه امیرکبیر خواهند داشت.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر ایمان شریفی، مدیر مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به حمایت هایی که از ایده های نوآورانه و استارتاپی دانشجویان در این مرکز می شود گفت: ظرفیت های مرکز نوآوری دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر و تجربه کارمانا و تیم توسعه دهنده آن در دو سال گذشته، دو ظرفیت بالقوه برای امید داشتن به موفقیت این فضای کار اشتراکی تازه تاسیس است و تلاش خواهیم کرد تیم های آینده داری در این مرکز مستقر و با هدایت درست و اصولی به فضای نوآوری کشور تزریق شوند.
او با اشاره به فعالیت های مرکز نوآوری تخصصی مهندسی برق در توسعه فضای نوآوری مرتبط با این رشته و صنعت تاکید کرد: تیم هایی که از بطن دانشکده و دانشگاه و با تمرکز بر اولویت های این مرکز شکل بگیرند شانس بیشتری برای استفاده از امکانات و ظرفیت های فضای کار اشتراکی کارمانا در دانشگاه امیرکبیر خواهند داشت اگرچه این مرکز از تیم ها و ایده های مختلف که مستعد رشد و موفقیت هستند حمایت خواهد کرد.
حمیدرضا هنرکار، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری رایان ونچرز گفت: ما فقط به یک فضای کار اشتراکی فکر نمی کنیم و روی تیم های حاضر در کارمانا در صورت خوب بودن تیم و ایده شان سرمایه گذاری می کنیم و در واقع امکان سرمایه گذاری را فراهم می کنیم.
همچنین شتابدهی و منتورینگ تیم ها را خواهیم داشت تا در راهشان موفق تر ظاهر شوند.
در نهایت کلاس های آموزشی متعددی نیز برای تیم ها برگزار می کنیم که همه زمینه ها را شامل می شود و برای ادامه راهشان کاربردی خواهد بود.
هر تیمی با هر ایده ای که داشته باشد می تواند در وبسایت کارمانا ثبت نام کند تا بعد از مصاحبه وارد این مجموعه شود و محدودیت خاصی وجود ندارد.
هنرکار درباره برنامه های آینده کارمانا هم گفت: افتتاح این شعبه شروع راه توسعه کارماناست و تلاش داریم در سال 1400 تعداد شعب کارمانا را به 4 شعبه برسانیم و با ایجاد یک شبکه واحد، خدمات یکپارچه ای به استارتاپ ها ارائه دهیم.
مهم تر اینکه مطالعات راه اندازی شعب کارمانا در شهرستان ها هم در دست انجام است و به زودی کارمانا به شهر های دیگر کشور خواهد رفت.
کلید واژه ها: دانشگاه صنعتی امیرکبیر - دانشگاه - مرکز نوآوری - دانشگاه صنعتی - مهندسی برق - دانشکده - امیرکبیر - ایده های نوآورانه - مهندسی - نوآوری - صنعتی - دانشجویان - نوآورانه - خبرگزاری - دانشگاه امیرکبیر - حمایت - مدیر - هایی - گزارش - ایمان - ظرفیت - اشاره - ایده - گروه - دکتر - امکانات - استفاده - اولویت - تمرکز