مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 5 بهمن 1399 ساعت 13:152021-01-24اقتصادي

چرا عمر مفید ساختمان ها در ایران بیشتر از 30 سال نیست؟

چرا عمر مفید ساختمان ها در ایران بیشتر از 30 سال نیست؟

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی مکانیک خاک گفت: هدف اصلی این شرکت افزایش عمر مفید ساختمان ها به بیشتر از 30 سال است.

- مجید کیان پور در نشست شورای فنی استان ایلام اظهار کرد: افزایش عمر مفید پروژه های عمرانی، زیرساختی و ساختمان ها در گرو کنترل کمی، کیفی و تضمین کیفیت پروژه ها و مصالح به کار رفته در این طرح هاست.

وی گفت: کنترل کمی و کیفی پروژه ها موجب کاهش هزینه کردهای مالی و نیز نگهداری ابنیه بعد از ساخت و بهره برداری می شود و در این راستا باید استانداردسازی ها در همه پروژه های بخش دولتی و خصوصی لحاظ و نظارت شود.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی آزمایشگاه فنی مکانیک خاک با بیان اینکه یکی از مواردی که به افزایش نظارت ها و کنترل کمی و کیفی پروژه ها منجر می شود، حضور سرزده و بدون اطلاع قبلی کارشناسان و ناظران شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با همکاری سازمان نظام مهندسی و اعضای شورای فنی استان بر سر اجرای پروژه ها حین انجام کار است، ادامه داد: همکاری و مراوده بیشتر آزمایشگاه فنی خاک استان ایلام با اداره کل استاندارد برای کنترل کیفی پروژه های ساختمانی و عمرانی به ویژه بخش خصوصی از دیگر مواردی است که باید توجه بیشتری به آن داشت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا عمر مفید ساختمان ها در ایران بیشتر از 30 سال نیست؟

چرا عمر مفید ساختمان ها در ایران بیشتر از 30 سال نیست؟