مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 4 بهمن 1399 ساعت 17:302021-01-23سياسي

مردم جز مریض داری نباید رنج دیگری داشته باشند


رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه مردم ما شایسته بهترین خدمت هستند، گفت: کسی که در این انقلاب و نظام مسؤولیتی را قبول می کند باید بی وقفه تلاش کند تا مردم جز رنج مریض داری، - به گزارش خبرگزاری فارس از رشت، ارسلان سالاری در سلسله نشست های خود با مسؤولان عالی کشور با محمدباقر نوبخت ، رییس سازمان برنامه وبودجه کشور و همچنین قاسم رمضان پور نرگسی، معاون امور مجلس و توسعه منطقه ای این سازمان دیدار و در خصوص جذب اعتبارات حوزه سلامت گیلان به ویژه در بخش درمان رایزنی کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان در این دیدار با تقدیر از حسن توجه دولت به ویژه سازمان برنامه وبودجه و همچنین وزارت بهداشت اظهار کرد: طی 16 ماهه اخیر دولت توجه ویژه ای در پی مطالبات به حق مردم در حوزه سلامت گیلان داشته که شایسته تقدیر است.

وی با اشاره به عقب ماندگی های عدیده در بخش های مختلف حوزه سلامت استان به ویژه بهداشت و درمان گفت: بیش از نیمی از مطالبات حدود 700 میلیارد تومانی پرسنلی و غیر پرسنلی در استان پرداخت شده و علاوه بر آن تجهیزات پیشرفته تشخیص پزشکی، تخت های مراقبت های ویژه و توسعه مراکز بیمارستانی طی 16 ماه اخیر در گیلان در کنار افتتاح بیمارستان ها و مراکز اورژانس بیمارستانی در استان رقم خورده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم جز مریض داری نباید رنج دیگری داشته باشند

مردم جز مریض داری نباید رنج دیگری داشته باشند