محمدجواد کیش بافان، عضو کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فردوسی در جلسات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی حضور نمی یابد و فقط در 2 جلسه، - " عضو ناظر بر نشریات دانشگاه فردوسی مشهد گفت: ریاست کمیته ناظر بر نشریات در دانشگاه ها به عهده معاونت فرهنگی است؛ درحالی که طاهری، معاون فرهنگی دانشگاه تنها در دو جلسه این کمیته حضور یافته است.
محمدجواد کیش بافان، عضو کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فردوسی در جلسات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی حضور نمی یابد و فقط در 2 جلسه، آن هم صرفا با هدف محکوم کردن یکی از نشریات شرکت کرده است.
کیش بافان باین کرد: معاون فرهنگی و دانشجویی به ما اعلام کرده است که اختیارات خود را در این کمیته به مدیریت فرهنگی دانشگاه واگذار کرده؛ در حالی که مدیریت فرهنگی، خود یکی دیگر از اعضای این کمیته است.
عضو کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: براساس قانون، رییس این کمیته معاون فرهنگی دانشگاه است و بنابراین انتظار می رود که از سوی وی به نشریات دانشجویی توجه بیشتری شود و در جلسات حضور داشته باشد.
کیشبافان این در توییتر خود نیز به این موضوع اشاره کرده است.
براساس دستورالعمل اجرایی ضوابط ناظر بر فعالیت نشریات دانشگاهی مصوب 27 شهریور 86، معاون فرهنگی دانشگاه به عنوان رییس این کمیته تعیین شده است و در صورت نبودن پست معاونت فرهنگی، مدیر فرهنگی دانشگاه باید در این جلسات به عنوان رییس شرکت کند.
در دانشگاه فردوسی مدیر فرهنگی در حالی در این جلسات به عنوان رییس کمیته ناظر بر نشریات حضور دارد که طاهری، سمت معاونت فرهنگی دانشگاه را به عهده دارد.
کلید واژه ها: دانشگاه فردوسی - نشریات دانشجویی - دانشگاه - دانشجویی - دانشجو - معاون فرهنگی - فردوسی - دانشگاه فردوسی مشهد - کمیته - فرهنگی - ناظر - معاون - فردوسی مشهد - خبرگزاری - خبرنگار - معاونت فرهنگی - حضور - گفتگو - دانشگاه ها - شرکت - مشهد - معاونت - یکی از - محکوم - ریاست - باین