مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 3 بهمن 1399 ساعت 10:452021-01-22سياسي

قطع نگاه به غرب در دستور کار مسئولان باشد


امام جمعه کرمان بر لزوم تحکیم وحدت در داخل کشور تاکید کرد و گفت: قطع نگاه به کشورهای غربی را باید در دستور کار داشته باشیم.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام حسین علیدادی سلیمانی ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته کرمان اظهار کرد: برای جمهوری اسلامی ایران تفاوتی ندارد که چه کسی در کاخ سفید باشد و شاهدیم که دشمن دچار ذلت و خواری شده است و نباید به مذاکره با غرب امیدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه باید مقاومت و قدرت بازدارنده نظام را در عرصه بین المللی نشان دهیم، افزود: امروز با وجود تحریم های ظالمانه، در بسیاری از عرصه ها پیشرفت های چشم گیری داریم که از آن جمله می توان به حوزه هسته ای اشاره کرد.

حجت الاسلام علیدادی سلیمانی گفت: با درایت و رهبری مقام معظم رهبری و امام راحل (ره) امروز به دستاروردهای زیادی دست یافته ایم و با ایستادگی در برابر دشمنان توطئه های آنها را خنثی کرده ایم.

نماینده ولی فقیه در استان کرمان با رونمایی از شهرک موشکی سپاه در خلیج فارس گفت: اینها تنها گوشه ای از دستاوردهای ایران اسلامی است.

وی یادآور شد: دستاوردهایمان را مدیون خون شهدا به ویژه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و شهدای جبهه مقاومت هستیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

قطع نگاه به غرب در دستور کار مسئولان باشد

قطع نگاه به غرب در دستور کار مسئولان باشد