طبق گزارش سالیانه سازمان بیمه رژیم صهیونیستی، نیم میلیون خانوار ساکن سرزمین اشغال زیر خط فقر زندگی می کنند.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه بین الملل خبرگزاری فارس، سازمان بیمه رژیم صهیونیستی در تازه ترین گزارش خود از وضعیت معیشت خانواده های ساکن سرزمین اشغالی از افزایش میزان فقر در سال 2020 خبر داد.
به نوشته وبسایت برای آمارگیری ایجاد کرده است، با یک ماه تأخیر منتشر می شود.
در این راستا نهادهای مرتبط با رفاه اجتماعی در رژیم صهیونیستی اعلام کرده اند که وضعیت معیشتی در سرزمین اشغالی در پی شیوع ویروس کرونا آسیب جدی متحمل شده و نه تنها خانواده های با سطح درآمد پایین آسیب دیده اند، بلکه دهک های بالاتر نیز متحمل ضرر شده اند.
به گفته رادیوی رژیم صهیونیستی گزارش سازمان بیمه این رژیم نشان از ابعاد تأثیر بحران اقتصادی بر فقر و سطح معیشت در سایه شیوع ویروس کروناست.
اما در خصوص ساکنان عرب سرزمین اشغالی، میزان فقر 50 درصد ذکر شده است، یعنی بیش از دو برابر ساکنانی یهودی.
طبق این گزارش هر فردی که ماهانه کمتر از 3593 شِکِل در آمد داشته باشد زیر خط فقر محسوب می شود.
وبسایت عرب48 در ادامه نوشت که پیوستن رژیم صهیونیستی به سازمان کشورهای همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) در سال 2010 و سپس اجرای تغییراتی در قانون مالیات بر ارزش افزوده تغییری در بهبود میانگین فقر در سرزمین اشغالی ایجاد نکرده است.
در همین حال، میزان بیکاری نیز بسیار بالاست و تنها از 27 دسامبر سال گذشته یعنی در یک ماه جاری 150 هزار نفر دیگر بیکار شده اند و پیش بینی می شود که تعداد بیکاران در سایه ادامه بحران کرونا، تا پایان ماه فوریه از یک میلیون نفر عبور کند.
وزارت دارایی رژیم صهیونیستی نیز این هفته اعلام کرد که بحران بیکاری در سال 2021 حتی اگر واکسینه کردن با سرعت انجام شود و محدودیت ها طی ماههای آتی برداشته شود نیز ادامه خواهد داشت.
طبق بهترین سناریو در صورت رفع تمامی محدودیت ها و بازگشت زندگی عادی، میزان بیکاری باز هم بالا خواهد ماند و به رقم 8.
6 درصد خواهد رسید.
اما اگر بحران کرونا همچنان ادامه داشته باشد، میزان بیکاری تا 11.
6 درصد نیز افزایش خواهد داشت.
میزان بیکاری در سال 2019 به میزان 3.
8 درصد بود که در سال 2020 به 15.
4 درصد رسید.
عرب 48 در پایان نوشت که طبق گزارش های نهادهای مالی رژیم صهیونیستی، حتی اگر تمامی فعالیت های اقتصادی از سر گرفته شود، باز هم بین 400 الی 500 هزار نفر بیکار خواهند ماند و اکنون این دغدغه در میان صهیونیست ها وجود دارد که اگر دولت نتواند پرداخت بیمه بیکاری را ادامه دهد، چه شرایطی حاکم خواهد شد.
شیوع ویروس کرونا بخش زیادی از کسب و کار رژیم صهیونیستی را به تعطیلی کشانده و تاکنون 583 هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده و 4245 تن دیگر جان خود را از دست داده اند.
انتهای پیام/
کلید واژه ها: رژیم صهیونیستی - صهیونیستی - شیوع ویروس کرونا - وضعیت معیشت - ویروس کرونا - گزارش - رژیم - اشغال - سازمان - زیر خط فقر - معیشت - خانواده - بحران اقتصادی - میلیون - بیمه - ساکن - رفاه اجتماعی - خط فقر - درآمد پایین - ویروس - وضعیت - کرونا - متحمل - آسیب دیده - بین الملل - شیوع - آسیب - خبرگزاری - سالیانه - اجتماعی