ایران اسلامی با مانور پهبادی در کویر سمنان، اقتدار و توان خود را در منطقه و جهان به نمایش گذاشت.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از فیروزآباد، آیت الله سید عزیزاله هاشمی زاده ظهر امروز در خطبه های عبادی، سیاسی نماز جمعه این شهرستان با اشاره به رزمایش پهبادی ایران در کویر سمنان اظهار داشت: نیمه دوم دی ماه ایران اسلامی و جهان شاهد بزرگترین رزمایش پهپادی در غرب آسیا و کویر سمنان بود.
وی افزود: بدون شک ایران از برترین قدرت پهپادی در منطقه و جهان به شمار می آید و آنچه در این رزمایش اقتدار بخشیده بود شرکت سه پهپاد مدرن ارتش به نام های کرار، ابابیل و سیمرغ که با قابلیت های بسیار بالا به عملیات پرداختند.
امام جمعه فیروزآباد ادامه داد: ایران اسلامی با این مانور اقتدار ثابت کرد که نه در منطقه بلکه در جهان توان خود را می تواند به نمایش گذارد.
هاشمی زاده اضافه کرد: همچنین رونمایی از شهر موشکی در حاشیه خلیج فارس در روز 19 دی ماه توانمندی موشکی ایران به گوش جهانیان رسید و می توان گفت رزمایش پهبادی و رونمایی از شهر موشکی ایران در این مقطع خاص سیاسی روز نامیدی دشمن و خوشحالی دوستان بود.
وی بیان داشت: موشک های راهبردی ما از نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" بود که با انواع مختلف مجهز به سیستمهای پرتاب و تجهیزات نگاه دارنده در مقابل دشمن صف آرایی کردند.
امام جمعه فیروزآباد ابراز داشت: همچنین رونمایی از ناو بندر مکران که مربوط به نیروی دریایی ارتش است خوشحالی دوستان ما و نیروهای مقاومت در منطقه را به دنبال داشت.
هاشمی زاده گفت: نام مکران با توانمندی بسیار بالا با همه امکانات می توانند مدت سه ماه روی آب قرار گیرد و قادر است موشک هایی با برد بلند به نام غدیر با برد 300 کیلومتر و موشک های ابومهدی با برد هزار کیلومتر با خود حمل کند.
وی خاطرنشان کرد: این رزمایش حامل دو پیام بود که ابتدا هشدار به دشمنان، که ایران اسلامی توانمند تر از آن است که آن ها بتوانند با آن مقابله کنند و اگر روزی بخواهد دست از پا خطا کنند سروکارآنها با غرش موشک ها و انواع سلاح های مرگبار خواهد بود و دوم پیام به دوستان ما بود که ما حمایت از جبهه مقاومت وظیفه شرعی و عقلی خود می دانیم.
امام جمعه فیروزآباد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به مراسم سوگند ، فلسطین و.
نیز چالش های روبروی جو بایدن است که با این وضع جسمانی و اعتقاد سیاسی نسبت به منطقه به ویژه ایران توان اداره سیاسی را با گذشت زمان از دست خواهد داد.
هاشمی زاده در پایان تصریح کرد: در واقع آمریکا با انتخاب جو بایدن و سیاست ها و چالش های پیش رو در آینده ای نه چندان دور تجزیه ایالت های خود را شاهد خواهد بود و این خود مسئله پیچیده و لاینحل برای او است.
انتهای پیام/ن
کلید واژه ها: ایران اسلامی - ایران - اقتدار - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - سمنان - در کویر - اسلامی - فیروزآباد - رزمایش - کویر - توان - جهان - مانور - منطقه - نمایش - پهپاد - رزمایش پهپادی - رزمایش اقتدار - خبرگزاری فارس - مانور اقتدار - آیت الله سید - هاشمی - امام جمعه - نماز جمعه - زاده - جمعه - بزرگترین - خبرگزاری - آیت الله - غرب آسیا