به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گاردین امروز در سرمقاله خود با اشاره به روی کار آمدن جو بایدن رییس جمهور آمریکا نوشت: قدرت از یک مرد خطرناک به مرد دیگری رسید که می خواهد کشورش را به سمت آرامش سوق دهد، - " روزنامه انگلیسی گاردین امروز در سرمقاله خود با اشاره به روی کار آمدن جو بایدن نوشت:"بایدن" آمریکا را از یک مرد خطرناک نجات داد اما زخم ها همچنان عمیق است.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو"، گاردین امروز در سرمقاله خود با اشاره به روی کار آمدن "جو بایدن" رییس جمهور آمریکا نوشت: قدرت از یک مرد خطرناک به مرد دیگری رسید که می خواهد کشورش را به سمت آرامش سوق دهد، اما باید گفت دموکراسی آمریکایی همچنان در خطر و تهدید است.
در این نوشتار آمده است: مراسم تحلیف شاهد حضور توده های مردم برای تبریک به رییس جمهور جدید نبود و بیش از 25 هزار نفر از مأموران گارد ملی برای کنترل و نظارت بر فرایند انتقال قدرت درمیان نگرانی ها از ویروس کرونا و نیز خشونت سیاسی طرفداران ترامپ و حمله به ساختمان کنگره حضور داشتند.
این روزنامه انگلیس با بیان اینکه ترامپ بافت اجتماعی و سیاسی آمریکا را با دروغ های وقاحت بار و وحشی گری تمام و نفرت انگیز پاره پاره کرد نوشت: اگرچه برخی در آمریکا و اروپا نفس راحتی کشیدند، اما هنوز جایگاه آمریکا خود را باز نیافته است و همچنان بحران های داخلی و چالش ها وجود دارد؛ تمام آن چیزی که بایدن می تواند انجام دهد شروع برای درمان این بحرانهاست.
کلید واژه ها: رییس جمهور آمریکا - آمریکا - رییس جمهور - بایدن - خطرناک - گاردین - جو بایدن - سرمقاله - روزنامه انگلیسی گاردین - دموکراسی آمریکایی - خبرگزاری - جمهور - اشاره - امروز - اجتماعی - روزنامه - رییس - مراسم تحلیف - گزارش - دیگری - آرامش - گروه - قدرت - دموکراسی - نجات - آمریکایی - انگلیسی - تبریک - تحلیف - مراسم