معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: با همت و تلاش اعضای کارگروه سوخت استان، امسال وضعیت بهتری در مقایسه با سنوات گذشته در حوزه تامین گاز مایع داشته ایم.
- ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: با همت و تلاش اعضای کارگروه سوخت استان، امسال وضعیت بهتری در مقایسه با سنوات گذشته در حوزه تامین گاز مایع داشته ایم.
به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا زنگنه در نشست کارگروه سوخت استان اظهارکرد: در سال جاری تلاشهای زیادی در حوزه تامین و مدیریت گاز مایع در استان توسط شرکت پخش فراورده های نفتی و شرکت های موزع انجام شد که جای تشکر دارد.
وی ادامه داد: در راستای این موضوع کارگروه سوخت استان جلسات متعددی برگزار کرد و تلاش های زیادی برای جلوگیری از بحران گاز در فصل سرد سال انجام شد که امسال وضعیت بهتری در مقایسه با سال گذشته در این حوزه داشتیم.
معاون استاندار افزود:مشکلی که در یک هفته در دی ماه به وجود آمد به دلیل بحران انرژی در سطح ملی بود و علیرغم همه مشکلات به سرعت در استان مدیریت شد.
وی تصریح کرد: با این حال وضعیت موجود در مقایسه با سال گذشته تغییر کرده به نحوی که هرسال مشکلات مربوط به گاز در استان از مهرماه شروع و شاهد صف های طولانی در بحث تامین گاز بودیم اما امسال با توجه به برنامه ریزی و تلاش هایی که انجام شد فقط طی یک هفته در دی ماه این موارد را شاهد بودیم که این مشکلات ناشی از بروز برخی مشکلات در سطح ملی بود و در مقایسه با تلاش هایی که انجام شد این مدت را نیز نباید دچار مشکل می شدیم و این مشکلات حق مردم هم نیست.
زنگنه گفت: افزایش جذب سهمیه استان موجودی گاز در محدوده شمال استان و در منطقه زاهدان حدود 1000 تن است اما باید با توجه به سرمای شدید پیشرو ذخیره استراتژیک مدیریت شود تا مشکلی برای مردم ایجاد نشود.
وی در ادامه گفت: برنامه برای این بود که قبل از شروع سرما طرح توزیع الکترونیکی سیلندر گاز مایع تکمیل شود و جلسات زیادی برای ورود خانوارها ،صنوف، فاقدین شناسنامه و اتباع خارجی که کد دارند گذاشته شد اما متاسفانه این اقشار در این سامانه به طور کامل ثبت نام نکردند و به ناچار توزیع گاز به روش های سنتی انجام شد.
وی تاکید کرد: ظرف 2 الی سه ماه آینده باید این طرح به مرحله ای برسد که در سال آینده مبنایی برای کنترل و نظارت باشد و نباید از طرح عقب نشینی کنیم.
زنگنه گفت: در خصوص تشکیل صف های نامتعارف و برخورد با افراد متخلف که خارج از مصرف خانوار خرید و فروش سیلندر دارند ، پیگیری از طریق دادستانی انجام می شود تا برخوردهایی با افراد متخلف توسط ضابطین صورت گیرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان ادامه داد: نیروی انتظامی و مرزبانی نیز موظفند با محموله های سیلندرگاز که بدون تاییدیه از شهر خارج می شوند برخورد نمایند.
معاون استاندار بر پیگیری صدور مجوز برای 3 سرمایه گذار در حوزه گاز مایع در شهرستان های هامون، نیمروز و زاهدان ظرف یک هفته توسط شرکت پخش فرآورده های نفتی تاکید کرد.
وی در خصوص تقویت ناوگان توزیع در شرکتهای ایران پرسی گاز نیز اظهار کرد: با توجه به محدودیت های شرکت سایپا در واگذاری ماشین از طریق ثبت نام و قرعه کشی تفاهم نامه ای با این شرکت برای واگذاری 150 خودروی نیسان خارج از این محدودیت ها و با اعطای تسهیلات از سوی صندوق کارآفرینی امید انجام شده که شرکت ها با فراخوان و اطلاع رسانی باید متقاضیان مورد نظر برای این موضوع را تا قبل از پایان سال جذب کنند.
انتهای پیام
کلید واژه ها: سیستان وبلوچستان - هماهنگی امور اقتصادی - استان - بلوچستان - گاز مایع - کارگروه - سیستان - امور اقتصادی - وضعیت - استانداری - مقایسه - تلاش - سوخت - مایع - تامین - گذشته - امسال - اقتصادی - هماهنگی - حوزه - بهبود یافته - سنوات - ایسنا - معاون - شرکت - فصل سرد - برگزار - مدیریت - گزارش - بحران