فرماندار سمنان با اشاره به مشکل کمبود زمین در سمنان گفت: شرایط کنارگذر سمنان پذیرفتنی نیست و باید برای آن فکری شود.
- به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از سمنان به نقل از روابط عمومی استانداری سمنان، نادر فخری در جلسه شورای حمل و نقل و مسکن استان سمنان اظهار کرد: محور تهران- مشهد یکی از مسیرهای پرتردد محسوب می شود که غرب به شرق را به هم وصل می کند؛ تا قبل از وزارت راه و شهرسازی" با اختصاص اعتبارات خارج از شمول این مشکلات را برطرف کند.
وی اظهار کرد: در طرح اقدام ملی مسکن نیز به شدت مشکل کمبود زمین وجود دارد، پیشنهادهایی برای الحاق زمین به محدوده شهر ارائه داده شد که امیدواریم با پیگیری های به عمل آمده و همراهی وزارت راه و شهرسازی تا حدودی عقب افتادگی های گذشته جبران شود.
کلید واژه ها: سمنان - وزارت راه و شهرسازی - راه و شهرسازی - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس - وزارت راه - طرح اقدام ملی مسکن - زمین - مشکل - کمبود - شهرسازی - فرماندار سمنان - زمین در - اقدام ملی مسکن - خبرگزاری فارس - طرح اقدام ملی - روابط عمومی - استان سمنان - شرایط - استان - وزارت - الحاق زمین - استانداری - نادر فخری - فرماندار - اعتبارات - حمل و نقل - مسکن - خبرگزاری - مشکلات - همراهی